Skip to main content

Allsångskonsert - för seniorer i alla åldrar!

Ewas Allsångsorkester är ett härligt musikaliskt gäng bestående av några av Sveriges mest anlitade och etablerade musiker. Du har sett dem i TV program som Allsång på Skansen,
Let´s Dance, Så ska det låta och många fler. De turnerar ständigt med Sveriges artistelit, spelar i teater föreställningar,  i studio och på skiva.

 

Sök resa

Övrigt information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Allsangskonsert2023.pdf

Avgångstider:
08:20 Skärblacka Eskilsvägen 23
08:55 Linköping Fjärrbussterminalen
09:30 Norrköping Resecentrum C3-C6
10:20 Nyköping Brukslagarvägen
10:50 Vagnhärad Möbelaffären

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Stockholm

    Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en lunchbuffé (man får även ta med dryck in i salongen under konserten) på Hotel Rival innan Allsångskonserten börjar klockan 14:00-15:30 utan paus.

    Eftermiddagsföreställningen innehåller en bukett av låtar som en senior målgrupp känner igen sig i och kan sjunga med i. Evergreens, rock, jazz, visor, valser, svensktopp och schlagers. Alla får allsångshäfte. Allsångsledare är den guldskivebelönade sångerskan Ewa Wigenheim.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. Vi hoppas alla haft en givande eftermiddag! Tack för denna gång! På återseende!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2023

2/10 Mer än 8855:-Boka
Resekalender
9/6Kielkryssning 3 dagarfrån 2 495:-