Skip to main content

Berlin med ölfestival 4 dagar

På den 2,2 km långa Karl-Marz-Alle, mellan Strausbergerplatz och Frankfurter Tor, finner vi Berlins internationella ölfestival ”Berlin Beer Festival”. Här kan man smaka på över 2000 ölsorter från fler än 300 bryggerier med olika nationaliteter. Välkommen med på en långhelg till storstaden Berlin och upplev allt detta på plats!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Berlin

Vi åker från våra hemorter via Jönköping med en kortare rast någonstans i Småland. Färden fortsätter sedan ner mot Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Efter drygt två timmar genom Danmark når vi Gedser och tar då en ny färja till Rostock i nordligaste Tyskland. Resan går därefter vidare till huvudstaden och slutdestinationen – Berlin! Väl framme checkar vi in på vårt hotell som är centralt beläget mitt på Alexanderplatz. 

Dag 2-3. Berlin

Frukost serveras på hotellet och därefter har vi dessa dagar till att på egen hand utforska staden. 

Ölfestivalen är i full fart på Karl-Marz-Alle under vår vistelse. Här kan man avnjuta kulinariska specialiteter och lyssna på livemusik från både nationella och internationella artister till en kall tysk öl.

Dag 4. Berlin - Hemorten

Efter en sista frukost på hotellet är det dags att ta farväl av Berlin för denna gång. Vi styr mot Rostock där vi ska ta färja över till Gedser. Väl i land fortsätter vi bussresan mot Helsingör för att där ta färjan till Helsingborg. Vi styr norrut och efter en rast på lämpligt ställe, någonstans i Småland, når vi våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Berlinmedolfestival2020.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
6/8Park Inn by Radisson Berlin AlexanderplatzMer än 83 490:-Boka

Hotell

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz http://www.parkinn.de
Resekalender
1/2En värsting till systerfrån 1 695:-