Skip to main content

Bornholm 4 dagar

Bornholm är ett riktigt sommarparadis! Varje år vallfärdas turisterna hit för att njuta av solen, stränderna, gemytligheten, de vackra vyerna, de pittoreska fiskebyarna, den goda maten och underbara naturen. Följ med oss och upplev Bornholm – Östersjöns pärla och ett Norden i miniatyr!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Rönne

Vi reser från våra hemorter söderut genom ett sommarfagert Sverige. I Ystad tar vi färjan över till Bornholm. Väl framme styr bussen till vårt hotell Griffen Hotel & Wellness som ligger i Rönne. Gemensam middag serveras på hotellet.

Dag 2-3. Bornholm med utflykter

Under dessa dagar skall vi köra runt hela ön! Vi tar en nordlig och en sydlig tur. Hela Bornholm är fylld med pittoreska fiskelägen, små byar och vackra lantgårdar. Oavsett riktning blir dessa utflykter en fröjd för ögat. Dessutom har vi med oss en lokalguide som lär oss mer om denna fantastiska ö.

Vi kommer göra ett besök vid Hammershus på öns nordspets såväl som ett besök vid Österlars – rundkyrkan som är mest intressant och sevärd (entré ingår EJ). Vi kör förbi det fina fiskeläget Snogebaek och tar en titt på den fantastiska stranden vid Dueodde på öns sydspets.

En av dagarna intar vi en härlig lunchbuffé på Gudhjem Rökeri. Här ges vi möjligheten till att smaka en av öns specialiteter, nämligen rökt sill. Den andra dagen får vi smaka rejäla danska smörrebröd på Hotell Balka Strand.

Vi gör många trevliga stopp under dagarna. Varje kväll serveras middag på hotellet.

Dag 4. Rönne - Hemorten

Efter frukost tar vi plats i bussen och styr mot färjan som tar oss över till Ystad. Vi fortsätter resan och efter ett stopp för rast på lämpligt ställe når vi slutligen våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Bornholm2020.pdf
 

Valuta: Danska kronor (DKK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
25/6Griffen Hotel & WellnessMer än 85 795:-Boka

Hotell

Griffen Hotel & Wellness
Griffen Hotel & Wellness http://www.hotelgriffen.dk
Resekalender
16/4Gekås Ullaredfrån 280:-