Skip to main content

Bremen i juletid 4 dagar

Doften av brända mandlar, Glühwein, stekta champinjoner i vitlökssås och smaskiga korvar ackompanjerat av glada röster och stämningsfull julbelysning – det är tysk julmarknad när den är som bäst! Bremer Weihnachtsmarkt hör till en av de mest uppskattade och på julmarknaden i den lilla charmiga svenskstaden Stade råder en intim och mysig julstämning. 

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Bremenijuletid4dgr2022.pdf


Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Bremen

  Tidig morgon ger vi oss i väg och i Småland blir det uppehåll för möjlighet till frukostfika. Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden når vi Tyskland. Vi ser siluetterna av Lübeck och Hamburg innan vi slutligen når den stolta Hansastaden Bremen. Incheckning och gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2. Bremen

  Kasta dig rakt ut i folkvimlet och njut av allt Bremens stora julmarknad har att erbjuda! Du som vill höra mer om denna en gång svenskstyrda gamla Hansastad, de makabra historierna om mumierna i St. Petris källare, den maritima marknaden Schlachte-Zauber vid floden Weser, Rolandstatyn, ”Die sieben faulen” och mycket mer kan följa med vår reseledare på en promenad genom ”De fyra stadsmusikanternas” stad under förmiddagen.

 • Dag 3. Utflykt till Stade

  Stanna kvar i Bremen och fortsätt utforska julmarknaden och de mysiga kvarteren i Schnoor eller följ med bussen till Stade. Med vindlande kullerstensgator och vackra husfasader är detta en spännande liten stad med minnen från sedan länge flydda tider. Vi besöker den gemytliga julmarknaden, hör om svensktiden och von Königsmarck, floden Schwinges och hamnens betydelse.

 • Dag 4. Bremen - Hemorten

  Så var det dags att packa in bagaget och rulla tillbaka samma väg
  vi kom. Åter i våra respektive hemorter framåt sen kväll önskar vi eder alla en fortsatt riktigt God Jul!

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

December 2022

1/12IntercityHotel BremenMer än 84 780:-Boka

Hotell

IntercityHotel Bremen
IntercityHotel Bremen
InterCityHotel Bremen http://www.intercityhotel.com
Resekalender
12/8Puttgarden BorderShopfrån 895:-