Skip to main content

Dalhalla Fyrverkeri 2 dagar

Dalhallas unika och traditionsenliga fyrverkerikonsert. Välkommen till en fantastisk konsertkväll fullspäckad med ett varierat och högklassigt musikaliskt innehåll, som spänner mellan klassiskt, pop och rock. På scenen står som alltid några av de främsta artisterna i Sverige. Humor, överraskningar och förstås – en grandios avslutning i form av ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Mora

Bussen startar från våra hemorter och åker norr ut. Under vägen stannar vi till vid lämpligt ställe för rast. Väl framme i Mora checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Vi intar en gemensam 2-rättersmiddag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställning är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

Dag 2. Mora - Hemorten

Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen och påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe för rast.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/DalhallaFyrverkeri2019.pdf

Övrig info ang. Dalhalla:
Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en "arenabuss" på plats för transport. Pris: 30:-/per tur. 
Då föreställningen är utomhus rekommenderas varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet. 

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
7/9Mora ParkenMer än 82 450:-Boka

Hotell

Mora Parken
http://www.moraparken.se
Resekalender
19/7DIGGILOO 2 dagarfrån 2 995:-