Skip to main content

DIGGILOO 2 dagar

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges största sommarturné är tillbaka! Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt. Allt till en vacker solnedgång när sommaren är som allra bäst. På scenen ser vi Jessica Andersson, Magnus Carlsson, David Lindgren, Mariette, John Lundvik, Mimi Werner, Arvingarna, Thomas Petersson och Brolle. Självklart ackompanjerade av stort band, dansare och kör. Så värm upp sångrösten och ta på dig dansskorna, detta blir en kväll du sent kommer glömma!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Tällberg

Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

Dag 2. Tällberg - Hemorten

Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen och påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe för rast.

 

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/DalhallaDiggiloo2019.pdf
 

Övrig info ang. Dalhalla:
Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en ”arenabuss” på plats för transport. Pris: 30:-/per tur. Då föreställningen är utomhus rekommendera varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet.
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
19/7DaleCarlia Hotel & SpaFullt2 995:-Fullt

Hotell

DaleCarlia Hotel & Spa
DaleCarlia Hotel & Spa http://www.dalecarlia.se
Resekalender
19/7DIGGILOO 2 dagarfrån 2 995:-