Skip to main content

DIGGILOO 2 dagar

Vad sägs om David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette och dessutom Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback. Med på turnén är även Peter Jöback! Vi kommer även få se multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, skönsjungande Frida Öhrn och stjärnskottet Theoz på scen tillsammans med rutinerade Lisa Stadell och nykomlingen Kristina Lindgren. Med det här gänget kan det inte bli annat än succé! Varmt välkommen med på en helkväll sprängfylld av musik, humor, glädje och kärlek.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Diggiloo2021.pdf
 

Övrig info ang. Dalhalla:
Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en ”arenabuss” på plats för transport. Pris: 30:-/per tur. Då föreställningen är utomhus rekommendera varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet.
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Tällberg

    Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

  • Dag 2. Tällberg - Hemorten

    Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen på påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
17/7First Hotel TällbergMer än 83 250:-Boka

Hotell

First Hotel Tällberg
First Hotel Tällberg http://www.firsthotels.se/tallberg
Resekalender
20/5Ullaredfrån 295:-