Skip to main content

Diggiloo 2 dagar

Sveriges största sommarturné firar två decennier på vägarna, och smått ofattbara tre miljoner besökare genom åren! Så gör dig redo för ett hejdundrande jubileumskalas 2023 med extra allt och massor av överraskningar på scen. Annars är Diggiloo precis som vanligt – det vill säga sprängfyllt av hits, humor och en sällsynt smittande spelglädje, fördelat på tre underhållande timmar. Så vrid upp dina förväntningar på max och gör dig redo för ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis. Alla backas dessutom upp av musiker och kör av absolut toppklass.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Diggiloo2023.pdf

Avresetider:
07:00   Skärblacka Eskilsvägen 23
08:00   Nyköping Brukslagarvägen
07:35   Linköping Fjärrbussterminal
08:10   Norrköping Resecentrum C3-C6
09:00   Katrineholm Resecentrum

Övrig info ang. Dalhalla:
Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en ”arenabuss” på plats för transport. Pris: 30:-/per tur. Då föreställningen är utomhus rekommendera varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet.
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Tällberg

    Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

  • Dag 2. Tällberg - Hemorten

    Efter en välsmakande frukost är det dags att inta våra platser i bussen för hemresa. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe för rast. På återseende!

Karta

Resekalender
2/10Tyska vinvägar 6 dagarfrån 8 695:-
5/10Gekås Ullaredfrån 340:-
6/10Puttgarden Bordershopfrån 940:-
7/10Amalfikusten 8 dagarfrån 17 995:-
12/10Bremen Oktoberfest 4 dagarfrån 4 695:-