Skip to main content

Flowers for Mrs Harris

Wermland Opera presenterar den hjärtevärmande musikalen, om Mrs Harris. Den är skriven av Richard Taylor och Rachel Wagstaff, och baserad på den amerikanske författaren Paul Gallicos roman Mrs Harris Goes to Paris från 1958. När boken gavs ut i Storbritannien fick den titeln Flowers for Mrs Harris. Historien har filmatiserats vid ett flertal tillfällen och mest känd är tv-produktionen från 1992 med Angela Lansbury i huvudrollen. Musikalen Flowers for Mrs Harris har Nordenpremiär på Wermland Operas Stora scen under hösten 2024. I titelrollen ser vi Cecilie Nerfont Thorgersen. 
 

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/FlowersforMrsHarris2024.pdf

Avgångstider:
11:20 Skärblacka Eskilsvägen 23
11:40 Norrköping Resecentrum C3-C6
12:15 Linköping Fjärrbussterminalen

Handling:

Flowers for Mrs Haris handlar om den strävsamma och älskvärda städerskan Mrs Ada Harris som under ett städpass hos en välbärgad dam får syn på en magnifik klänning – en haute couture-kreation av Christian Dior! Hänförd av uppenbarelsen beslutar hon sig för att spara varje penny hon kan för att få råd med sin egen Diordröm. Beslutet tar Mrs Harris på en livsomvälvande resa - från de dystra kullerstensgatorna i efterkrigstidens London till de storslagna avenyerna i Paris. När Mrs Ada Harris slutligen anländer till Huset Dior på 30 Avenue Montaigne i Paris, förvandlas hennes enkla och ensamma tillvaro på ett oväntat sätt. Det visar sig att i sin strävan och längtan efter skönhet uppnår hon något mycket vackrare och mer dyrbart än en klänning från Dior… Mrs Harris liv börjar äntligen att blomma!

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten-Karlstad

    Bussen startar från våra hemorter och går idag mot Karlstad och Wermland Opera. På vägen gör vi ett kortare stopp för möjlighet att få något i magen. Väl framme vid operahuset, som ligger vackert beläget intill Klarälvens södra strand, väntar en lättare middag följt av kaffe och kaka. Mätta och belåtna är det dags att slå sig ner i salongen för att njuta musikalen. Föreställningen börjar klockan 18:00 och är ca två och en halv timme lång inklusive paus.
    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2024

2/11 Mer än 81 295:-Boka