Skip to main content

Fredriksdalsteatern

PANG I BYGGET

Han var imponerad av hur framgångsrik Fredriksdalsteaterns egen uppsättning av Fawlty Towers varit, och låg dessutom själv i startgroparna för att göra sin egen scenversion av TV- klassikern. Medverkande: Eva Rydberg, Adde Malmberg, Birgitta Rydberg, Kalle Rydberg, Ewa Roos, Fredrik Dolk, Håkan Mohede m.fl.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdingbart program: /upload/pdf/Fredriksdalsteatern2022.pdf

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Helsingborg

    Vi åker på morgonen söderut med ett stopp utmed vägen för fika/lunch. Vi anländer Helsingborg och checkar in på vårt centralt belägna hotell Elite Hotel Marina Plaza. Nu har vi resten av dagen fri innan vi äter gemensam middag på hotellet 17.00, innan vi åker till Fredriksdalsteatern där föreställningen börjar 19.00.

  • Dag 2. Helsingborg - Hemorten

    Efter frukost kör vi de få kilometrarna till Sofiero Slott. Här finner vi en blomstrande oas, du kan besöka ravinens porlande bäck, konstutställningar och även slottsrestaurangen med sin goda gourmetmat. Vi samlas vid bussen igen vid överenskommen tid för att på börja hemresan. Ett stopp intas på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till mat innan vi når våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Augusti 2022

20/8Elite Hotel Marina PlazaFullbokad, väntelista2 485:-Boka på väntelista

Hotell

Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza **** http://www.elite.se/sv/hotell/helsingborg/hotel-marina-plaza...
Resekalender
12/8Puttgarden BorderShopfrån 895:-