Skip to main content

GHOST

Nu blir den Oscarsbelönade kärleksfilmen GHOST musikal på Chinateatern! Precis som i filmen bygger föreställningen på den odödliga kärleken mellan New York paret Molly och Sam som efter en sen kväll råkar ut för ett hemskt rånförsök… Det blir en kväll med dramatik, humor, illusioner och en samling fantastiska låtar som spelar på samma känslosträngar som den rörande historien. I huvudrollerna ser vi Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Maria Lucia Heiberg Rosenberg och Gladys del Pilar Bergh.

Sök resa

Program

Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en 2-rätters middag på Restaurang Göteborg för att sedan bege oss till Chinateatern där föreställningen börjar kl. 15:00.
 
Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/GHOST2019.pdf
 

”På väg hem genom Brooklyn en sen kväll blir Molly och Sam plötsligt utsatta för ett rånförsök. Trots Sams vilja att överlämna sina pengar vill rånaren åt mera. Det uppstår en kamp mellan rånaren och Sam, ett skott avlossas, rånaren flyr platsen med Sam efter sig i några steg. När Sam vänder om ser han hur Molly kastat sig till marken och desperat håller om en kropp – hans kropp.

Fångad mellan två världar försöker nu Sam förstå vad som hänt honom. Hans osynlighet för de levande gör att han snart upptäcker att mordet på honom inte var en slump, utan ett beställningsjobb för att komma åt hans plånbok. När han inser att plånboken fortfarande finns i Mollys ägor och nu sätter hennes liv i fara, måste Sam hitta något sätt att kommunicera från andra sidan.”
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Karta

Resekalender
15/2Antikmässanfrån 380:-
15/2Sy- och Hantverksfestivalfrån 380:-
22/2Puttgarden BorderShopfrån 780:-
22/2Rostock 2 dagarfrån 1 195:-
1/3Puttgarden BorderShopfrån 780:-