Skip to main content

Bussresa för dig med egen biljett!

2020 firar Håkan Hellström 20 år med fyra kvällar på Ullevi i Göteborg. Det blir en fest av samvaro, närvaro och gemensam kärlek till musiken där man firar de magiska åren i sjömanskostym, jeansjackan och hattarna, ungdomen, uppväxten, visorna och popmiraklen.

"2020 är det 20 år sedan jag spelade in och gav ut min första skiva. Då trodde jag aldrig att jag skulle bli kvar i rampljuset så länge. Var mest glad över att ha fått chansen att göra en låt – Känn ingen sorg för mig Göteborg. Den låten var bara tre/fyra minuter, men ändå hela mitt liv.

Oscar, som är basist i bandet sen starten, berättade att han sommaren 2000, mitt uppe i inspelningarna, frågade mig om hur många spelningar jag trodde vi skulle göra efter skivan släppts. Jag hade sagt att det kanske skulle bli ett par stycken. Åtminstone en. På Jazzhuset. Men kanske nånting i Stockholm också om vi hade tur. Och om vi hade riktigt tur - kanske så många som tio stycken. Sen skulle jag krypa tillbaka under stenen. Jag trodde inte särskilt många skulle höra skivan. 2020 har vi alltså hållit på i tjugo år, varit i alla städer, och trots att jag inte firar födelsedagar så ska jag verkligen fira det här. För det innebär också att jag får spela live igen med mina kompisar, alltså ni som lyssnat på musiken, och varit på konserter runt om i Sverige. Och så bandet såklart. En del av dem har varit med sen starten. Det blir ingen stor turné eller så, men det blir den här spelningen på Ullevi. Hoppas att några av er kan ta sig dit.

Ta väl hand om er tills vidare. Sjung UPP. Om mindre än ett år räknar jag IN första låten. Och jag räknar NER från och med... NU."

/Håkan Hellström

Sök resa

Övrig information

OBSERVERA! Tiderna för dessa konserter är ej fastställda i dagens läge. Avresetiderna på dina resehandlingar är därmed endast preliminära och kommer troligtvis att justeras. Vi ber att få återkomma med vilka tider som gäller så snart vi fått uppdaterad information.
 

Vänligen uppmärksamma att denna resa är för dig med egen biljett då det endast är själva bussresan som ingår i priset.
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
12/6 Mer än 8425:-Boka
AvresaHotellLediga platserfrån pris
13/6 Mer än 8425:-Boka
AvresaHotellLediga platserfrån pris
28/8 Mer än 8425:-Boka
AvresaHotellLediga platserfrån pris
29/8 Mer än 8425:-Boka
Resekalender
1/2En värsting till systerfrån 1 695:-
2/2Almuñecar 13 dagarfrån 13 900:-
5/2Jokkmokks Marknad 6 dagarfrån 7 205:-
14/2Antikmässanfrån 395:-