Skip to main content

Hamburg 4 dagar

Flärdfull och med maritim charm är den gamla Hansastaden med alla sina kanaler, sjöar, restauranger, musikklubbar, spännande historia och sevärdheter i världsklass väl värd att besökas och utforskas. Vårt hotell har bästa läge ett stenkast från de historiska hamnkvarteren Speicherstadt med sina vackra gamla lagerbyggnader och kort promenad till rådhuset.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Hamburg4dgr2021.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Hamburg

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden når vi Hamburg och vårt centralt belägna hotell framåt tidig kväll.

 • Dag 2. Hamburg

  Gammal Hansastad men ändå ung och modern är denna stad full av motsatser. Å ena sidan den brokiga och fattiga stadsdelen St.Pauli med Reeperbahn, världens syndigaste kilometer. Å andra sidan det prydliga och rika Blankenese med sina tjusiga villor och utsikt över Elbes stränder. I varje hörn ser Hamburg annorlunda ut och ändå passar allt harmoniskt ihop. Detta och mycket mer ser vi under vår stadsrundtur. Vi avslutar med en promenad utmed Alster och runt Rådhuset i de centrala delarna av gamla stan vid lunchtid. Hamnen sätter sin prägel på staden och har gjort Hamburg till landets fönster mot världen. För de som önskar finns möjlighet att följa med på en båttur i hamnen med påföljande middag under eftermiddag/kväll.

 • Dag 3. Hamburg eller Stade

  I Hamburg finns massor av museer, fantastisk shopping, legendariska musikklubbar och mycket mer att upptäcka. Spendera dagen på egen hand eller följ med på utflykt till den en gång svenskstyrda Hansastaden Stade ca 5 mil väster om Hamburg. Med vindlande kullerstensgator och vackra husfasader är detta en spännande liten stad med minnen från sedan länge flydda tider…

 • Dag 4. Hamburg - Hemorten

  Så var det dags att packa in bagaget och rulla tillbaka samma väg vi kom. Åter i våra respektive hemorter framåt kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
5/8Premier Inn Hamburg CityMer än 83 890:-Boka
16/9Premier Inn Hamburg CityMer än 84 360:-Boka
7/10Premier Inn Hamburg CityMer än 84 360:-Boka

Hotell

Premier Inn Hamburg City
Premier Inn Hamburg City http://www.premierinn.com
Resekalender
9/7BorderShop Puttgardenfrån 795:-
9/7Slöjdmässan i Hjofrån 300:-
13/7Ullaredfrån 295:-