Skip to main content

Häxorna i Eastwick

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att ha huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Denna humorfyllda musikal bygger på John Updikes kultförklarade film Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher & Susan Sarandon i rollerna. Det utlovas ett kraftfullt äventyr i denna humoristiska och storslagna musikal, långt bortom din vildaste fantasi!

Sök resa

Program

Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en 2-rätters middag på Cirkus egna restaurang för att sedan bege oss in till den stora teatersalongen och se föreställningen.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/HaxornaiEastwick2019.pdf


”Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester. ”

Observera att avresa 12 oktober är en matinéföreställning med start kl. 15:00.
Observera att avresa 26 oktober, 9 november, 23 november & 7 december är kvällsföreställningar med start kl. 19:30. 

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
23/11 Fullt1 865:-Fullt
Resekalender
22/11Puttgarden BorderShopfrån 780:-