Skip to main content

Holland 4 dagar

I detta lilla land har man för att alla ska få plats ända sedan medeltiden vunnit land från havet och fått den bördigaste lerjord man kan tänka sig. Till följd av detta kan vi idag världen över njuta av vackra tulpaner och andra blommor från fälten och växthusen. Smaka på den berömda Edamer- och Goudaosten, njut av en äkta Holländsk pannkakslunch och släck törsten med en Heiniken.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Holland4dgr2021.pdf

Flygtider:
KL1178 Linköping-Amsterdam kl.06:05-07:50
KL 1181 Amsterdam-Linköping kl.14:20-16:00

Resebagage:
Incheckat bagage 1 pc max 23 kg och 1 handbagage max totalvikt 12 kg pp

Valuta: Euro (€)

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Den Haag

  Vi samlas tidig morgon på Linköpings flygplats för incheckning på KLM. Flyget mot Amsterdam avgår kl.06:05. När vi landar på Schiphol i Amsterdam väntar vår Holländska buss och blommor, blommor, massor av blommor…
  Keukenhof och Blomsterkortege – är förstås de stora attraktionerna. I den 32 ha stora parken Keukenhof visar de holländska blomsterodlarna upp sina blommor. Luften fylls av blomdoft och blomsterprakten är överväldigande. Efter lunch letar vi upp en bra plats för att njuta av den stora paraden. När blomstertåget passerat åker vi till vårt centralt belägna hotell Ibis Den Haag City Centre *** för incheckning och gemensam middag.

 • Dag 2. Den Haag till fots

  Amsterdam må vara den officiella huvudstaden men det är härifrån landet styrs. Vi promenerar genom de centrala delarna av staden och ser flera kända byggnader så som Kungliga slottet och Fredspalatset samt gör ett besök på Mesdags mycket sevärda panoramamålning av stranden i stadsdelen Scheveningen. Det blir också tid att utforska det vackra Haag på egen hand. På kvällen äter vi gemensam middag på närliggande restaurang.

 • Dag 3. Amsterdam

  Full av liv och historisk charm - en av Europas vackraste och mest intressanta städer. För att bäst uppleva staden gör vi en båttur på de berömda kanalerna som kantas av lummig grönska och vackra 1600-talshus. Till lunch blir det pannkakor i Holländsk anda…
  Gemensam middag på kvällen i Haag.

 • Dag 4. Den Haag - Hemorten

  På vägen tillbaka till flygplatsen stannar vi till i Amstelveen och får lära oss om holländsk osttradition och hur man bäst tillverkar ett par äkta Klompen! När vi åter landar i Linköping står vår Kanalbuss och väntar för vidare transfer till respektive hemort.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
17/4Ibis Den Haag City Centre HotelMer än 87 990:-Boka

Hotell

Ibis Den Haag City Centre Hotel
Ibis Den Haag City Centre Hotel http://all.accor.com
Resekalender
8/1BorderShop Puttgardenfrån 795:-