Skip to main content

Jul på Liseberg 2 dagar

Följ med oss till Sveriges största julmarknad. I det varma skenet av mer än fem miljoner ljus, tonvis med konstgjord snö och tusentals granar förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar. Få upp ångan i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet och lämna din önskelista till självaste Tomtefar. Allt till tonerna av stämningsfull julmusik, doften av glögg och sorlet från glada besökare.   

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program:  /upload/pdf/JulpaLiseberg2dgr2021.pdf

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Göteborg

    Med önskelistan i hand sätter vi oss till rätta i bussen och åker ner utmed Vättern. Vi gör uppehåll på Motell Vätterleden för fika innan vi fortsätter till Sveriges andra, men enligt invånarna själva första, stad Göteborg. Lagom till lunchtid går vi in genom grindarna till ett stämningsfullt Liseberg – mycke nöje! På utsatt tid går bussen till vårt hotell mitt i stan för incheckning. Matstaden Göteborg är ett kulinariskt centrum och erbjuder allt från stjärnkrogar med kändiskockar till Sveriges kanske mest klassiska gatukök. Ha en fortsatt ”smakfylld” afton i ett julbelyst Göteborg!

  • Dag 2. Göteborg - Hemorten

    Hela Nordstan och Femmanhuset som ligger i anslutning till vårt hotell är julpyntat och butikerna välkomnar sina besökare. Kanske passar ni på att handla lite julklappar innan vi klockan 14 åter styr mot våra hemorter. Med klappar i bagaget och en härlig julstämning tackar vi för denna gång och önskar Er en riktigt GOD JUL!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2021

20/11Scandic EuropaMer än 81 990:-Boka

Hotell

Scandic Europa
Scandic Europa http://www.scandichotels.se/europa
Resekalender
26/10Ullaredfrån 295:-