Skip to main content

Julfirande i Tällberg 4 dagar

Följ med och fira en stämningsfull jul i Tällberg tillsammans med oss! Vi fyller våra dagar med traditionella julläckerheter och härliga aktiviteter i trevligt sällskap.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Tällberg

Vi lämnar våra hemorter och styr bussen norrut. Under vägen intar vi ett stopp på lämpligt ställe för möjlighet till lunch. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och inleder besöket med en eftermiddagsfika. Gemensam middag serveras på hotellet.

Uppesittarkvällen visas i sällskapsrummet för den som vill se det. Till detta dukas det fram lite julgott att mysa med.

Dag 2. Julafton

Idag är det självaste julafton! Vi startar dagen med en välsmakande frukost bestående av julgröt och julskinka m.m. Efter detta har vi förmiddagen fri för egna upptåg.

Till lunch står hotellets klassiska julbord uppdukat med flera traditionella julläckerheter. Mätta och belåtna vallfärdas vi, liksom resten av svenska folket, till TV:n och Kalle Ankas jul som visas i sällskapsrummet kl. 15:00. Även denna gång finns det lite julgott att smaska på under tiden. Nu när julstämningen är på topp är det dags för lite aktiviteter kring granen med underhållning. Gemensam middag serveras avslutningsvis på hotellet.

För den som är intresserad går det ett fackeltåg till midnattsmässan i Tällbergs bystuga. Fackeltåget startar kl. 22:00 (facklor finns att köpa i receptionen) och gudstjänsten kl. 23:00.

Dag 3. Juldagen

Frukost serveras på hotellet. Vi intar sedan plats i bussen för att styra mot Nittsjö Keramik och deras butik som, så här års, är fylld med luvnissar och tomtar. Åter på hotellet intar vi lunchbuffén i restaurangen. På eftermiddagen går vi en guidad fackelpromenad genom Tällberg med byguiden Hans Jensen (facklor finns att köpa i receptionen). Gemensam middag på hotellet.

Dag 4. Tällberg - Hemorten

Vi intar en sista frukost på hotellet innan vi påbörjar hemresan mot våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/JulfirandeiTallberg2019.pdf
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
23/12First Hotel TällbergFullt6 295:-Fullt

Hotell

First Hotel Tällberg
First Hotel Tällberg http://www.firsthotels.se/tallberg
Resekalender
22/11Puttgarden BorderShopfrån 780:-