Skip to main content

Reseträff 2 dagar

Välkommen på årets reseträff! Ombord på Birka Cruises njuter och dansar vi till skön musik, skämmer bort oss själva genom att äta gott och umgås med trevliga medresenärer. Vi presenterar kommande reseprogram genom inspirerande föreläsningar, härliga bildspel från de olika destinationerna och utlottningar av presentkort. Självklart finns även våra trevliga chaufförer och reseledare på plats som mer än gärna pratar resor! En perfekt start på året helt enkelt!

OBS!
Vänligen läs under fliken "övrig information" innan du bokar.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Stockholm

Vi åker från våra hemorter och styr bussen mot Stadsgårdsterminalen i Stockholm. Härifrån avgår vårt kryssningsfartyg kl. 17:00 och vi inleder resan med en välkomstdrink i Backstage.

Senare på kvällen, kl. 19:30, står ett klassiskt svenskt smörgårdsbord uppdukat i Sjösalen. Här hittar vi både varma och kalla rätter samt desserter. Det ingår även dryck i denna måltid där du kan välja mellan vin, öl, vatten, läsk och kaffe (fri påfyllning).

Mätta och belåtna är det fritt fram att njuta av en resa fylld av gemenskap och upplevelser. Här finns allt för en lyckad minisemester – restauranger, barer, butiker, spa och pool!

Dag 2. Stockholm - Hemorten

Vi startar dagen med en stärkande frukostbuffé innan det är dags för presentation av våra resor för 2020. Detta kommer att ske i ett av konferensrummen där första sittningen startar 
kl. 09:00 och den andra kl. 11:00. 

Vi anländer till Stockholm igen kl. 14:00 och tackar Birka Cruises för denna gång, styr bussen mot våra hemorter och säger – på återseende!

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Resetraff2020.pdf
 

Åldersgräns: 23år

Vänligen observera vilket bussnummer du bokar in dig på för att underlätta påstigningen vid avresedagen. Är det så att man har vänner som redan är inbokade måste man alltså höra sig för vilken buss de har bokat om man önskar hamna på samma som dem (detta gäller i mån av plats givetvis).

Buss nr. 1-3 avgår från Mjölby, Linköping, Skärblacka, Norrköping och Nyköping.

Buss nr. 4 avgår från Katrineholm, Flen, Malmköping och Eskilstuna.
 

Hyttillägg:
2-bäddshytt utsides (Seaview Komfort): 125:- /pp

Priset inkluderar del i 2-bäddshytt insides (Cabin Standard)

Enkelhytt på förfrågan (vänligen kontakta kontoret för bokning av detta: 011-590 70).
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
21/1Birka CruisesFullt420:-Fullt
21/1Birka CruisesFullt420:-Fullt
21/1Birka CruisesFullt420:-Fullt
21/1Birka CruisesFullt420:-Fullt
21/1Birka CruisesFullt420:-Fullt

Hotell

Birka Cruises
Birka Cruises https://www.birka.se