Skip to main content

Riga i juletid 4 dagar

Tina upp kropp och själ på Rigas mysiga julmarknader! Här finner vi julmarknadsstånd fulla av väldoftande vaxljus, hemstickade mössor och vantar, bärnstens- och silversmycken samt varma drycker som hör julen till. Missa inte den lokala glöggvarianten – rykande het svartvinbärsjuice med några droppar Rigabalsam! Vi bor centralt och bra med gångavstånd till de populäraste marknaderna.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Stockholm

Vi reser norrut från våra hemorter med sikte mot Värtaterminalen i Stockholm. Här väntar Tallink Siljas färja som skall ta oss över till Lettlands huvudstad Riga. Vi intar en gemensam middag och har sedan resten av kvällen till att fylla med vad vi själva önskar.

Dag 2. Riga

Efter frukost ombord tar vi plats i bussen och beger oss till det centralt belägna Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel. När vi har lastat av vårt bagage är det fritt fram att kasta sig ut i julmarknadsvimlet!

Julmarknaderna på Domkyrkoplatsen, Esplanaden och Livu laukums (Livernas plats) lockar med ljuvliga dofter av glögg, brända mandlar, pepparkakor och lettiska hantverks-skickligheter. Dagen avslutas med en välskmakande middag på hotellet.

Dag 3. Riga

Frukost serveras på hotellet. Därefter har vi ännu en dag för egna strövtåg i staden innan det är dags att checka ut från hotellet och påbörja hemresan. Vi packar in vårt bagage och oss själva i bussen för att styra mot färjan som skall ta oss tillbaka till Sverige. Ombord serveras resans sista gemensamma middag.

Dag 4. Stockholm - Hemorten

Med en stärkande frukost i magen lägger vi till i Stockholm, intar våra platser i bussen och färdas den sista biten till våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Rigaijuletid2019.pdf
 

Resans pris inkluderar del i 2-bäddshytt insides. Önskar du boka en utsideshytt ber vi dig kontakta kontoret: 011-590 70 så skickar vi en förfrågan om detta till rederiet. Observera att det tillkommer ett hyttillägg för denna hyttkategori.
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
5/12Radisson Blu Hotel LatvijaMer än 83 870:-Boka

Hotell

Radisson Blu Hotel Latvija
Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel http://www.radissonblu.com
Resekalender
17/10Bremen Oktoberfest 4 dagarfrån 2 995:-