Skip to main content

Så som i Himmelen

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hyllad musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks ”Så som i Himmelen” sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för bästa utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan. Nu återuppstår magin i en musikalversion med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen. Följ med på en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Sök resa

Program

Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en 2-rätters middag på Restaurang Göteborg för att sedan bege oss till Oscarsteatern och se föreställningen.
 
Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/SasomiHimmelen2020.pdf
 

”Detta är den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.”
 

 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
22/2 Fullt1 745:-Fullt
Resekalender