Skip to main content

Schlagerkryssning 3 dagar

Finns det något bättre än att avrunda veckan med en minisemester? Njut av kvalitetstid till havs under två trevliga kvällar på Stena Lines färja samt lite egen tid i Kiel. Denna avgång har dessutom extra fokus på underhållningen ombord som kommer gå i schlagerns täcken! Skaka loss till din favoritmusik från liveband, njut av god mat och dryck samt maximal feststämning. Allt detta till en härlig havsutsikt!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Göteborg

Vi lämnar våra hemorter och kör söderut. Ett stopp för bensträckare och möjlighet till mat intas på lämpligt ställe någonstans i Småland. Färden fortsätter sedan till Göteborg där färjan som skall ta oss över till Tyskland och staden Kiel väntar. 

Dag 2. Kiel

Vi intar frukostbuffén och lägger till i Kiel. Därefter samlas vi i bussen och beger oss till CITTI, det stora köpcentrat i utkanten av staden. Här får vi tid till att shoppa lite innan det är dags att återvända till centrum. Nu har vi tid till att på egen hand upptäcka denna trevliga stad med sina många affärer, cafeér och restauranger innan vi stiger ombord på färjan igen. 

Dag 3. Göteborg - Hemorten

Efter frukostbuffén tar vi åter igen plats i bussen för att styra norrut mot våra hemorter. Precis som på nervägen kommer vi att vid lämpligt ställe göra ett stopp för bensträckare och möjlighet till mat.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Schlagerkryssning2020.pdf
 

Tillval av måltid:
Middagsbuffé (all inclusive)
Pris: 314:- /pp
 

Hyttillägg:
2-bäddshytt utsides med våningssäng: 229:- /pp
2-bäddshytt insides med golvstående sängar: 180:- /pp
2-bäddshytt utsides med golvstående sängar: 359:- /pp

(priset inkluderar del i 2-bäddshytt insides med våningssäng)

Enkelhytt och stor 2-bäddshytt med golvstående sängar på förfrågan (vänligen kontakta kontoret för bokning av detta: 011-590 70).
 

Shoppingvikt: 100kg /per person (inkl. resebagage)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
24/4Stena LineMer än 82 385:-Boka

Hotell

Stena Line
Stena Line http://www.stenaline.se
Resekalender
1/2En värsting till systerfrån 1 695:-