Skip to main content

SPA-resa till Polen 6 dagar

Välkommen att skämma bort dig själv till mycket förmånliga priser på denna avkopplande SPA-resa till Polen! Vi bor på ett modernt och komfortabelt hotell med gångavstånd till havet. Hotellet är fyrstjärnigt och har dessutom vunnit flera priser för både login och det fantastiska SPA:t. Här får vi njuta av bastu och pool samt slappna av under sköna behandlingar. Unna dig det lilla extra med avkoppling i högsta klass, det är du värd!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Świnoujście

Vi åker från våra hemorter med ett stopp för bensträckare och möjlighet till frukost någonstans i Småland, fortsätter sedan ner mot Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Vi färdas genom Danmark och når Gedser där vi tar nästa färja över till Rostock. Nu styr vi österut, passerar gränsen till Polen och når slutligen resans mål – Hotel Interferie Medical SPA i Świnoujście! Vi checkar in och gör oss ”hemmastadda”. Gemensam middag serveras på hotellet.

Dag 2-5. Świnoujście

Under dessa dagar väntar oss tre dagliga behandlingar som ordineras efter initialt läkarbesök. Vi tilldelas varsitt SPA-kort med alla tider som gäller under vistelsen samt får tillgång till lån av badrock och tofflor. Utöver dessa behandlingar finns ett mycket stort och fräscht SPA med faciliteter som pool, ångbad, bastu och jacuzzi med mera. Här har vi det riktigt bra!

Dag 6. Świnoujście - Hemorten

Efter frukost tar vi plats i vår buss och färdas mot färjan i Rostock. På snabba vägar susar vi genom Danmark för att nå Helsingör där nästa färja väntar. Men svensk mark under hjulen färdas vi den sista biten till våra hemorter. Precis som på nervägen kommer vi stanna för rast vid lämpligt ställe.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/PolenSPA2020.pdf
 

Valuta: Polska zloty (PLN)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
2/3Hotel Interferie Medical SPA25 680:-Boka

Hotell

Hotel Interferie Medical SPA
Hotel Interferie Medical SPA
Hotel Interferie Medical SPA http://www.interferie.pl/sv/inmedicalspa
Resekalender
1/2En värsting till systerfrån 1 695:-