Skip to main content

Stralsund i julglans 3 dagar

Hansatid, svensktid, nutid eller juletid - gamla stans unika siluett har förblivit i stort sett densamma under århundadenas lopp.  Julskrudad och vackrare än någonsin!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten-Stralsund

Tidig morgon sätter vi oss till rätta på bussen och lämnar våra hemorter. Uppehåll för rast blir det utmed vägen ner mot Helsingborg och Öresund. Efter ett par timmar på danska motorvägar når vi hamnstaden Gedser. Kl. 15:00 lägger färjan mot Rostock ut. 1 tim 45 min senare kör vi iland och fortsätter vidare genom Mecklenburg mot svenskstaden Stralsund. Incheckning och gemensam middag.

Dag 2. Julmarknad i Stralsund

Vi börjar dagen med en spännande rundtur till fots i staden som under 200 år styrdes av Sverige. Njut av allt vad julmarknaden och denna romantiska gamla Hansastad har att erbjuda. Kanske lockar ett besök på spännande Ozeaneum nere i hamnen eller varför inte klättra upp i ett av kyrktornen för att njuta av en enastående utsikt. Mycké nöje!

Dag 3. Stralsund-Hemorten

Efter frukost beger vi oss mot färjeläget i Rostock. I bordershopen blir det tillfälle att fylla på husapoteken inför julfirandet innan vi kör ombord på färjan. Retur genom Danmark och vi beräknar vara åter sen kväll i våra hemorter.

Avresetider/nedladdningsbart program:  /upload/pdf/Stralsundijulglans2020.pdf

 

Övrig information

Valuta: Euro (€) 

Shoppingvikt: 30 - 40 kg/pp inkl. resebagage

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
27/11InterCityHotel StralsundMer än 82 890:-Boka

Hotell

InterCityHotel Stralsund
InterCityHotel Stralsund http://www.intercityhotel.com
Resekalender
25/9Kielkryssning 3 dagarfrån 2 185:-