Skip to main content

Trassel 2 dagar

När du närmar dig gården möts du först av ett högt plank. Detta plank är något av det mest grundläggande på hela anläggningen eftersom en trädgård som denna från början var helt privat och skulle stå som ett slutet rum. Innanför det röda planket finner du en trädgård fylld av gamla valnöts- och fruktträd, bärbuskar och blommor. Framför brygghuset finns också en örtagård fylld med flera krydd- och medicinalväxter. Snäckor kantar gångarna, dekorativa möbler i gjutjärn är utplacerade och vid en liten promenad i trädgården finner man ett lusthus som fond för en av gångarna. Mitt i denna sagolika idyll sitter gästerna om sommaren och njuter av friluftsteater. Välkommen att uppleva en succéföreställning på en av Sveriges mysigaste utomhusarenor!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Kalmar

Bussen startar från våra hemorter och går mot Kalmar. Vi intar ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet mat. Väl framme checkar vi in på vårt hotell för att sedan bege oss till Restaurang Källaren Kronan där vi serveras en välsmakande 2-rätters middag.

Mätta och belåtna tar vi plats i bussen igen och styr mot Krusenstiernska Gården där föreställningen börjar kl. 19:30. Nu har vi ett komiskt kaos fyllt med skratt framför oss under en, förhoppningsvis, vacker och skön sommarkväll.

Dag 2. Kalmar - Hemorten

Frukost serveras på hotellet. Bussen står redo kl. 11:00 och det är nu dags att påbörja vår hemresa. Efter ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet mat når vi våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Krusenstiernska2019.pdf
 

"En förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (Mikael Tornving) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (Sussie Eriksson) avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (Ola Forssmed) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (Robert Gustafsson) om hjälp.

Det här blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka.”
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Karta

Hotell

Best Western Plus Kalmarsund Hotell
Best Western Plus Kalmarsund Hotell http://www.kalmarsundhotel.se
Resekalender
19/7DIGGILOO 2 dagarfrån 2 995:-
26/7Puttgarden BorderShopfrån 780:-
26/7Skagen 3 dagarfrån 3 630:-
2/8Puttgarden BorderShopfrån 780:-
4/8Österrike med Bernina-Expressen 8 dagarfrån 8 950:-