Skip to main content

Wismar i juletid 3 dagar

Julmarknaden i den vackra hamnstaden Wismar bjuder på en gemytlig och festlig stämning runtikring Marktplatz! Vid marknadsstånden kan man bland annat inhandla smycken, juldekorationer av olika slag, stearinljus, pepparkakshjärtan och mycket annat. Man kan också njuta av en kopp glüwein och olika delikata tilltugg.

 

 

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Wismar

Vi reser söderut från våra hemorter med ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till frukost. Turen fortsätter sedan ner till Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Vi färdas vidare genom Danmark till Rödby för att ta nästa färja till Puttgarden i Tyskland. Med fast mark under hjulen styr vi mot Wismar och vårt centralt belägna hotell för att checka in. Gemensam middag serveras på hotellet.

Dag 2. Wismar

Frukost serveras på hotellet. Denna dag har vi sedan fri till att på egen hand utforska staden och allt vad julmarknaden har att erbjuda.

Dag 3. Wismar - Hemorten

Frukost på hotellet innan det är dags att påbörja resan hemåt. Vi tar färjan från Puttgarden, åker genom vårt grannland Danmark för att sedan nå Helsingör och färjan som tar oss över till Helsingborg. Väl i land fortsätter vi sista biten mot hemorterna. Vid lämpligt ställe stannar vi för möjlighet till mat och bensträckare

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Wismarijuletid2020.pdf

Valuta: Euro (€)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
4/12Vienna House Stadt Hamburg WismarMer än 83 220:-Boka

Hotell

Vienna House Stadt Hamburg Wismar
Vienna House Stadt Hamburg Wismar http://www.viennahouse.com
Resekalender
21/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-