Kielkryssning 3 dagar

Njut av kvalitetstid till havs under två trevliga kvällar ombord på Stena Lines färja samt lite egen tid i Kiel. Denna resa är en härlig kombination av både shopping och nöje!

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Göteborg

    Vi lämnar våra hemorter och kör söderut. Ett stopp för bensträckare och möjlighet till mat intas på lämpligt ställe någonstans i Småland. Färden fortsätter sedan till Göteborg där färjan som skall ta oss över till Tyskland och staden Kiel väntar.

  • Dag 2. Kiel

    Vi intar frukostbuffén och lägger till i Kiel. Därefter samlas vi i bussen och beger oss till CITTI, det stora köpcentrat i utkanten av staden. Här får vi tid till att shoppa lite innan det är dags att återvända till centrum. Nu har vi tid till att på egen hand upptäcka denna trevliga stad med sina många affärer, cafeér och restauranger innan vi stiger ombord på färjan igen.

  • Dag 3. Göteborg - Hemorten

    Efter frukostbuffén tar vi åter igen plats i bussen för att styra norrut mot våra hemorter. Precis som på nervägen kommer vi att vid lämpligt ställe göra ett stopp för bensträckare och möjlighet till mat.