Skip to main content

Berlin i juletid 4 dagar

I fantastiska Berlin finns något för alla, med över 70st olika julmarknader bjuder denna populära metropol in till en stämningsfull jul. Här finns allt från traditionella till moderna marknader, alla med en gemensam nämnare – hög mysfaktor och ett hav av lokala läckerheter för smaklökarna! Låt dig förtrollas av denna spektakulära stad klädd i vacker vinterskrud och tusentals juleljus.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Berlinijuletid4dgr2023.pdf


Avgångstider:
04:25   Oxelösund Järnvägsstation
04:40   Nyköping Brukslagarvägen
05:10   Skärblacka Eskilsvägen 23
05:30   Norrköping Resecentrum C3-C6
06:05   Linköping Fjärrbussterminal
06:30   Mjölby McDonald´s
06:55   Ödeshög Östgötaporten
07:35   Jönköping M2 (Eurostop)


Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Berlin

  Tidig morgon sätter vi oss till rätta på bussen och styr söderut. På lämpligt ställe gör vi stopp för rast och möjlighet till frukost innan vi fortsätter ner mot Helsingborg. Här tar vi färjan över till Helsingör i Danmark och färdas sedan på snabba vägar till Gedser där nästa färja väntar på oss. Vi rullar iland i den gamla Hansastaden Rostock och tar nu sikte mot resans destination – fantastiska Berlin! Vårt hotell är beläget centralt mitt på Alexanderplatz. Vi checkar in och serveras en lättare måltid bestående av smörgås och fetaostsallad.

 • Dag 2-3. Berlin julmarknad

  Dessa dagar är det fritt fram att kasta sig rakt ut i folkvimlet och njuta av allt som Berlins julmarknader har att erbjuda! Redan när vi kliver ut från vårt hotell möts vi av ett vinterland på Alexanderplatz med vackert dekorerade bodar, karuseller som snurrar, traditionella hantverk, skridskobana och kulinariska delikatesser som får det att vattnas i munnen!

  Det finns som sagt ett ”julbord” av marknader i staden och vår reseledare ger mer än gärna tips på vilka som kan vara värda ett besök i närområdet – det är bara att välja och vraka!

 • Dag 4. Berlin - Hemorten

  Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg vi kom. Åter i våra hemorter tackar vi för denna gång och önskar varandra en riktigt God Jul!

Karta

Resekalender
9/12Eksjö julmarknadfrån 465:-
9/12Gekås Ullared (långdag)från 360:-
14/12Gekås Ullaredfrån 340:-
14/12Hamburg och Stade i juletid 4 dagarfrån 5 495:-
15/12Schwerin i juletid 3 dagarfrån 3 595:-