Skip to main content

Om oss

 

Vi är ett bussföretag som bedriver skol-, beställning- och turisttrafik. Vi har funnits sedan 1995 och våra destinationer finner du både ute i Europa och inom Sveriges ramar. Vi anordnar även resor till mässor och teatrar.

Vår resebyrå/kontor hittar du i Skärblacka, mellan Norrköping och Linköping. Det är här våra egenproducerade resor och reseprogram skapas. Hit kan man även ringa vid hjälp av bokningar, frågor eller beställningar. Är ni kanske en grupp med egna idéer och önskemål? Vi hjälper er gärna att skräddarsy er resa. Ni är varmt välkommen att planera och förverkliga era resedrömmar tillsammans med oss! Vi är företaget som ständigt blickar framåt längs nya vägar och ser inget annat än möjligheter.

Väl på resan möter du våra trevliga chaufförer och reseledare som alltid är serviceinriktade och har gästen i fokus. Vi bemöter våra gäster med vänlighet och omtanke. För dig som resenär är det bara att luta dig bekvämt tillbaka i våra moderna och miljövänliga turistbussar, och låta resan börja!

Är det så att du inte riktigt har bestämt dig vart du vill åka så kan du ringa till vårat kontor: 011-590 70 så skickar vi hem ett av våra reseprogram till dig.

Sök resa

Resekalender
21/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-
28/8Puttgarden BorderShop (TT-Line)från 1 195:-
28/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-
11/9Puttgarden BorderShop (TT-Line)från 1 195:-
11/9Puttgarden BorderShopfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
Kanalbuss AB
Box 86
Eskilsvägen 30
617 21 SKÄRBLACKA