Skip to main content

OM OSS

VI ÄR FÖRETAGET SOM STÄNDIGT BLICKAR FRAMÅT LÄNGS NYA RESVÄGAR!

Kanalbuss bedriver både skol-, beställnings- och turisttrafik. Företaget som grundades 1995 ägs och drivs av Stefan Borg och Bernt Löfgren. Vår hemvist är i Skärblacka där vi har vårt huvudkontor och bussgarage. 

I GARAGET har vi 30 skolbussar och 5 turistbussar av senare årsmodell. Turistbussarna har 48-53st säten och är av märke Mercedes och Setra med senaste tekniken och erbjuder våra resenärer högsta kvalitet och komfort. WiFi, 230V, USB-uttag för bild och ljud i samtliga turistbussar. Att alla våra fordon är miljöklassade och drivs på det fossilfria bränslet HVO är en självklarhet för oss. Med reservation för viss begränsning vid resor ner i Europa då det kan vara svårt att tanka fossilfritt bränsle. Flera av våra fantastiska chaufförer jobbar också med underhåll på bussar och övriga fordon.

PÅ KONTORET I SKÄRBLACKA möter ni först Julia Kroon i receptionen som välkomnar alla kunder till butiken och ansvarar främst för bokningar. Här sitter även Maria "Mia" Löfgren som ansvarar för ekonomin och bokningar, Marie ”Mimmi” Blomberg som både är skolbusschaufför och ansvarig kontaktperson för alla våra skolbussar i Norrköpings kommun samt Lisa Samuelsson som ansvarar för reseproduktion, katalogproduktion och vår hemsida.

PÅ KONTORET I LINKÖPING möter ni Viktoria Stenberg och hennes fyrbente familjemedlem Axel som är en kramgo cocker spaniel med svarta skimrande lockar. Viktoria ansvarar för resebutiken och slutna gruppresor. Ny medarbetare på kontoret från och med i år är Ulrika Sjöberg som kommer ansvara för bokningar och slutna gruppresor med mera.

RING SÅ SVARAR VI Mia, Lisa, Julia, Viktoria eller Ulrika - alla står vi till ditt förfogande om du vill boka, ställa frågor om våra resor, bussar eller din bokning. Önskar du kika i vår katalog så skickar vi självklart den tilll dig!

VÅRA RESOR kan vara långa eller korta, med enbart buss eller både buss, flyg och båt. Våra destinationer finner du både ute i Europa och inom Sverige. Vi har en IATA-certifierad resebyrå och kan därmed boka flygresor utan fördyrande mellanhänder. Vi anordnar även mäss- och teaterresor.

SKRÄDDARSY en dagstur eller flerdagarsresa med släkten, kompisgänget, idrottsklubben, föreningen eller företaget. Endast transport eller hela paketet, vi skräddarsyr efter just era behov och önskemål. Oavsett destination och transportsätt, buss, båt och eller flyg så hjälper vi med glädje till att planera och förverkliga era resedrömmar! Vi har lång erfarenhet av föreningar och grupper som återkommer år efter år. Vi hoppas och tror att NI vill bli en av dem!

PÅ RESAN möter du våra trevliga chaufförer och reseledare som alltid är serviceinriktade med gästen i fokus. Att bemöta våra resenärer med vänlighet och omtanke är vår ledstjärna. Luta dig bekvämt tillbaka i våra moderna bussar och låt äventyret börja!

RESEGARANTIER har vi ordnat med hos Kammarkollegiet. Detta innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställt p.g.a. att vi drabbats av insolvens. Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
För vidare information om erforderliga garantier se https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/hitta-reseaktorer-med-resegaranti

Sök resa
Resekalender
2/10Tyska vinvägar 6 dagarfrån 8 695:-
5/10Gekås Ullaredfrån 340:-
6/10Puttgarden Bordershopfrån 940:-
7/10Amalfikusten 8 dagarfrån 17 995:-
12/10Bremen Oktoberfest 4 dagarfrån 4 695:-
Kontakta oss
Adress:
Kanalbuss huvudkontor
Box 86
Eskilsvägen 30
617 30 Skärblacka
Adress:
Kanalbuss resebyrå
Apotekaregatan 7
582 27 Linköping