Skip to main content

OM OSSVI ÄR FÖRETAGET SOM STÄNDIGT BLICKAR FRAMÅT LÄNGS NYA VÄGAR OCH BARA SER MÖJLIGHETER!


Kanalbuss är ett företag som bedriver skol-, beställnings- och turisttrafik. Företaget som grundades 1995 ägs och drivs av Stefan Borg och Bernt Löfgren.
Vår hemvist är Skärblacka där vi har vårt huvudkontor och bussgarage. 

I GARAGET har vi 14 skolbussar och 5 turistbussar av senare årsmodell. Turistbussarna har 48-53 säten och är av märke Mercedes och Setra med senaste tekniken och erbjuder våra resenärer högsta kvalitet och komfort. WiFi, 230V, USB uttag för bild och ljud i samtliga turistbussar. Att alla våra fordon är miljöklassade och drivs på det fossilfria bränslet HVO är en självklarhet för oss. Med reservation för viss begränsning vid resor ner i Europa då det kan vara svårt att tanka fossilfritt bränsle. Flera av våra fantastiska chaufförer jobbar också med underhåll på bussar och övriga fordon.

PÅ KONTORET i Skärblacka möter ni dels Maria ”Mia” Löfgren som ansvarar för ekonomi, hemsida, bokningar m.m. men också Marie ”Mimmi” Blomberg som både kör och har koll på skolbussarna. Ny medarbetare på kontoret och ansvarig för rese- och katalogproduktion är Åsa Fjordmark.

NYTT KONTOR I LINKÖPING Vi är jätteglada och stolta att kunna presentera Viktoria Stenberg som ansvarig för vår nyöppnade resebutik på Apotekaregatan 7 i centrala Linköping. Här kommer hon husera tillsammans med sin fyrbente familjemedlem Axel och hälsa alla såväl nya som gamla kunder välkomna in.

RING SÅ SVARAR VI Mia, Mimmi, Viktoria eller Åsa alla står vi till ditt förfogande om du vill boka, ställa frågor om våra resor, bussar eller din bokning. Saknar du vår katalog så skickar vi självklart den!

VÅRA RESOR kan vara långa eller korta, med enbart buss eller både buss, flyg och båt. Våra destinationer finner du både ute i Europa och inom Sverige. Vi har en IATA-certifierad resebyrå och bokar därmed våra flygresor själva så inga fördyrande mellanhänder. Vi anordnar även mäss- och teaterresor.

SKRÄDDARSYTT En eller flerdagarsresa med släkten, kompisgänget, idrottsklubben, föreningen eller företaget. Endast transport eller hela paketet, vi skräddarsyr efter just era behov och önskemål. Oavsett destination och transportsätt, buss, båt och eller flyg så hjälper vi med glädje till att planera och förverkliga era resedrömmar! Vi har lång erfarenhet av föreningar och grupper som återkommer år efter år. Vi hoppas och tror att NI vill bli en av dem!

PÅ RESAN möter du våra trevliga chaufförer och reseledare som alltid är serviceinriktade med gästen i fokus. Att bemöta våra resenärer med vänlighet och omtanke är vår ledstjärna.  Luta dig tillbaka i våra bekväma bussar och låt äventyret börja!

RESEGARANTIER har vi ordnat med hos Kammarkollegiet. Detta innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställt p.g.a. att vi drabbats av insolvens. Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
För vidare information om erforderliga garantier se https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/hitta-reseaktorer-med-resegaranti

Sök resa

Resekalender
29/9Gekås Ullaredfrån 295:-
30/9Puttgarden BorderShopfrån 895:-
1/10Tootsiefrån 1 695:-
2/10Tyska vinvägar 6 dagarfrån 7 875:-
6/10Gekås Ullaredfrån 295:-
Kontakta oss
Adress:
Kanalbuss AB
Box 86
Eskilsvägen 30
617 30 Skärblacka
Adress:
Kanalbuss resebyrå
Apotekaregatan 7
582 27 Linköping