Skip to main content

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen, sedan filmen och nu börjar partyt! Vi kliver rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Här äter och dricker du gott, sjunger, dansar och bara ”having the time of your life”. Varmt välkommen till festen som aldrig tar slut!

Sök resa

Program

Bussen startar från våra hemorter och styr mot vår kära huvudstad Stockholm. Väl framme vid Tyrol blir vi hänvisade till våra platser och serveras en 3-rätters medelhavsmeny med grekiska läckerheter. Nu börjar partyt! Festligheterna pågår i ungefär 4 timmar.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Mammamiatheparty2019.pdf
 

”Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.

Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommar-kväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!”

– Björn Ulvaeus
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Karta

Resekalender
19/7DIGGILOO 2 dagarfrån 2 995:-
26/7Puttgarden BorderShopfrån 780:-
26/7Skagen 3 dagarfrån 3 630:-
2/8Puttgarden BorderShopfrån 780:-
4/8Österrike med Bernina-Expressen 8 dagarfrån 8 950:-