Skip to main content

Bremen Oktoberfest 4 dagar

Massor av folk, gott om öl, salta kringlor, brända mandlar och sockervadd trängs med karuseller och gatumusikanter... Välkommen till Oktoberfesten i Bremen! Följ med och fira Tysklands äldsta och tredje största folkfest ”Bremer Freimarkt”.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Bremen

Vi lämnar våra hemorter tidigt på morgonen, intar en kortare rast någonstans i Småland, och färdas ner till Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Turen fortsätter vidare genom Danmark till Rödby där vi tar nästa färja över till Puttgarden i Tyskland. Slutligen når vi vårt hotell i den gamla hansastaden Bremen. Vi checkar in och har sedan kvällen på egen hand.

Dag 2. Bremen

Efter intagen frukost åker vi in till centrum och går en stadsvandring för att bekanta oss mer med staden, därefter är det bara att kasta sig ut i nöjeslivet! Doften av brända mandlar blandar sig med härliga matdofter från grillade korvar och revbensspjäll. Vi samlas i bussen vid överrenskommen tid för att åka tillbaka till hotellet.

Senare på kvällen kommer vi även att erbjuda transport till och från festivalområdet för dem som önskar.

Dag 3. Utflykt till Bremerhaven

Frukost serveras på hotellet. Idag finns möjligheten att följa med på en trevlig utflykt till Bremerhaven på förmiddagen.

Även denna kväll går bussen till och från festivalområdet.

Dag 4. Bremen - Hemorten

Efter frukost packar vi in vårt bagage och påbörjar hemresan. Färden går förbi hansastäderna Hamburg och Lübeck till Puttgarden där tar vi färjan över till Rödby. Sedan åker vi genom Danmark och är snart åter i Sverige igen. Vi intar ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till något att äta innan vi når våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/BremenOktoberfest2020.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
15/10Atlantic Hotel an der GalopprennbahnMer än 83 280:-Boka
22/10Atlantic Hotel an der GalopprennbahnMer än 83 280:-Boka

Hotell

Atlantic Hotel an der Galopprennbahn
Atlantic Hotel an der Galopprennbahn http://www.atlantic-hotels.de
Resekalender
21/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-
28/8Puttgarden BorderShop (TT-Line)från 1 195:-