Skip to main content

Bremen Oktoberfest 4 dagar

”Ischa Freimaakt” -es ist ja Freimarkt!

Bremer Freimarkt – Tysklands äldsta marknad och folkfest har firats i snart ett millenium. Nöjesfält, mat, salta kringlor, brända mandlar, sockervadd , musik, öl, öl, öl massor av öl
och hög stämning till långt in på småtimmarna... Välkomna med till Tysklands tredje största folkfest

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/BremenOktoberfest4dgr2021.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Bremen

  Glada och förväntansfulla sätter vi oss till rätta under tidig morgon ombord på vår buss. Efter frukostfika i Småland fortsätter vi via färjorna över Öresund och Femer Belt till Tyskland. Ljuset och siluetterna av Lübeck och Hamburg skymtar utanför bussfönstret innan vi når den stolta Hansastaden Bremen och vårt fina hotell. Gemensam middag för de som förbokat. Ca 70 mil från Jönköping

 • Dag 2. Bremen

  Först frukost sen åker vi in till centrum och hälsar på ”De fyra stadsmusikanterna” och ”Bremer Roland” vid det vackra Rådhuset på Marktplatz i gamla stan. Under ledning av vår reseledare bekantar vi oss med denna självmedvetna och historiska Hansastad. Efter avslutad promenad lockar doften från matstånden och skratten från öltälten – mycke’ nöje!
  Vi samlas i bussen vid överenskommen tid för att åka tillbaka till hotellet framåt sen eftermiddag. Under kvällen erbjuds för den som önskar transfer till och från festivalområdet på utsatt tid. Allmänna kommunikationer finns också att tillgå.

 • Dag 3. Bremerhaven

  Tillsammans med Bremerhaven utgör Bremen Tysklands minsta delstat. Vid Wesers mynning ligger stadens stora hamn ut mot Nordsjön och världshaven. För de som önskar finns idag möjlighet att följa med på en tur ut till staden och hamnen Bremerhaven under förmiddagen.

 • Dag 4. Bremen - Hemorten

  Så var det dags att packa in bagaget och rulla tillbaka samma väg vi kom. Åter i våra respektive hemorter framåt sen kväll.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2021

14/10Atlantic Hotel an der GalopprennbahnMer än 83 290:-Boka
21/10Atlantic Hotel an der GalopprennbahnMer än 83 290:-Boka

Hotell

Atlantic Hotel an der Galopprennbahn
Atlantic Hotel an der Galopprennbahn http://www.atlantic-hotels.de
Resekalender
6/8BorderShop Puttgardenfrån 795:-
8/8Bohuslän 4 dagarfrån 5 495:-