Skip to main content

Gammeljul på Vadstena slott

Nu närmar sig Gammeljul i Vadstena med stormsteg. Det blir en magisk julmarknad med hundratalet utställare i vackra Vadstena! Förra året drog marknaden över 7.000 besökare.
Arenan för marknaden är ett julpyntat Vadstena Slott med dess storslagna borggård och magnifika salar som utställningsområde. Som alltid blir det fokus på hantverk med hög kvalitet och de erbjuder ett stort antal fantastiska utställare.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/GammeljulpaVadstenaslott2024.pdf


Avgångstider:
09:10 Skärblacka Eskilsvägen 23 
09:30 Norrköping Resecentrum C3-C6
10:10 Linköping Fjärrbussterminal 


Valuta: Svenska Kronor (SEK)


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Vadstena

    Vi åker från våra hemorter till Vadstena slott. Väl framme kommer vi att mötas av ljus som gnistrar, glöggdoft och julsång på Borggården som sprider julkänslor på årets mysigaste marknad i Vadstena Slott.

    Här kan vi nu ge oss ut bland marknadsborden som står uppställda runt om slottets väggar. Här kommer det att finnas allt från textil, smycken, prydnadssaker samt något att äta och dricka såklart. Det kommer helt enkelt att finnas något för alla!

    Efter en dag fylld med hantverk, julmat, julmusik, och framför allt julstämning intar vi bussen vid kl. 16:00 för att nöjda och belåtna bege oss hemåt igen.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2024

29/11 Mer än 8465:-Boka
Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-