Skip to main content

Gekås Ullared 2 dagar

Följ med oss till det populära Gekås i Ullared, ett av Nordens största varuhus, för att därefter övernatta på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Vi åker tillbaka till varuhuset även under hemresan och då kan man passa på att göra eventuella byten om det skulle behövas.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/GekasUllared2dgr2022.pdf

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Ullared -Varberg

  Vi startar i våra hemorter och åker ner mot Småland där vi på lämpligt ställe stannar för bensträckare och möjlighet till något att äta. Turen fortsätter sedan till resans mål – Gekås Ullared!

  Väl framme har vi några timmars shopping framför oss. Bussen avgår kl. 18:00 till Varbergs Stadshotell & Asia Spa där vi bor förstklassigt och blir väl omhändertagna av personalen.

  Varberg är en riktigt charmig stad med flera vackra byggnader. Vill man inte äta middag på hotellet kan man istället ge sig ut för en matbit på stan, eller bara ta en liten kvällspromenad innan det är dags att få sin nattsömn.

 • Dag 2. Varberg -Ullared - Hemorten

  Efter en välsmakande frukost styr åter igen mot landets mest populära besöksmål för ännu mer shopping!

  Vid kl. 14:00 är det dags att rulla hemåt och vi stannar ungefär halvvägs för bensträckare och möjlighet till något att äta innan vi är åter i våra hemorter.

Resekalender
29/11Gekås Ullaredfrån 295:-
29/11Rostock i juletid 3 dagarfrån 3 860:-
1/12Hannover och Goslar i juletid 4 dagarfrån 4 595:-
2/12Lübeck i juletid 3 dagarfrån 3 995:-
2/12Puttgarden BorderShopfrån 895:-