Skip to main content

Lübeck i juletid 3 dagar

Den gamla hansedrottningen i Lübeck gör inte avkall på något när det lackar mot jul – det gnistrar och glimmar överallt! Julmarknaden lockar med både hantverk och läckerheter som låter sig väl smaka! Korv och marsipan finns i överflöd!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Lübeck

Vi startar tidig morgon från våra hemorter för att därefter fortsätta söderut på E4. I Jönköpingstrakten stannar vi för rast och förmiddagsfika. Bussen styr vidare ner till Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Vidare genom Danmark till Rödby, där vi får en trevlig färjetur över till Puttgarden och Tyskland. Ombord finns möjlighet att äta en bit mat och shoppa. Vi beräknar ankomst till vårt hotell tidig kväll där vi intar en gemensam middag. 

Dag 2. Lübeck

Efter frukost har vi dagen att spendera på egen hand. Då Lübeck är en gemytlig stad att promenera i så är det ett trevligt sätt att spendera dagen på. Självklart skall man besöka julmarknaden som pågår på Rådhusplatsen och gågatan Breite Strasse. Tycker man om marsipan får man inte missa att besöka Niedereggers Café. Här har man i anslutning till caféet en butik med mer än 300 olika specialiteter att välja mellan.

Dag 3. Lübeck - Hemorten

Efter frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen för att börja hemresan. Innan vi tar färjan över mellan Puttgarden - Rödby gör vi ett stop på Puttgarden Bordershop. Väl över i Rödby styr bussen vidare norrut och efter ett par timmar tar vi nästa färja till Helsingborg och är åter på svensk mark. Väl i land fortsätter bussresan mot våra hemorter. Vi kommer att stanna för en paus halvvägs, någonstans i Småland.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Lubeckijuletid2020.pdf

Valuta: Euro (€)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
4/12Holiday Inn LübeckMer än 83 680:-Boka

Hotell

Holiday Inn Lübeck
Holiday Inn Lübeck http://www.holidayinn.com/
Resekalender
21/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-