Skip to main content

Rostock 3 dagar

Under denna resa styr vi kosan mot trevliga Rostock i norra Tyskland – den mysiga hansastaden som surrar av liv! Detta är det perfekta resmålet för dig som vill kombinera både shopping och nöje då vi även besöker på populära Calles.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Rostock

Vi startar från våra hemorter och åker genom Sydsverige via Jönköping där vi tar en kortare rast någonstans i Småland. Färden fortsätter ner mot Helsingborg och färjan som tar oss över till Helsingör. Efter drygt två timmar genom Danmark når vi Gedser för att där ta en ny färja till Rostock. Väl framme vid vårt hotell checkar vi in och har sedan kvällen på egen hand. 

Dag 2. Rostock

Frukost serveras på hotellet. Idag skall vi ta oss ut på en tur där vi åker och shoppar på Calles i Rostock. När vi har shoppat klart åker vi tillbaka till centrum och har sedan resten av dagen fri för egna upptåg.

Här kan du strosa runt på gatorna i en härlig maritim atmosfär. Trots sin storlek har staden ett rikt uteliv med många trevliga restauranger, pubar och uteserveringar. 

Dag 3. Rostock - Hemorten

Efter intagen frukost är det dags att påbörja resan hemåt. Vi tar färjan över till Gedser, åker genom vårt grannland Dannmark för att sedan nå Helsingör och färjan som tar oss över till Helsingborg. Väl i land fortsätter vi sista biten mot hemorterna. Vid lämpligt ställe stannar vi för möjlighet till mat och bensträckare.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Rostock3dgr2020.pdf
 

Gränshandelsbutik:
http://www.calle.dk
 

Shoppingvikt: 85kg /per person (inkl. resebagage)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
8/5Radisson Blu Hotel RostockMer än 82 950:-Boka
AvresaHotellLediga platserfrån pris
12/6Steigenberger Hotel SonneMer än 82 950:-Boka

Hotell

Radisson Blu Hotel Rostock
Radisson Blu Hotel Rostock http://www.radissonblu.com
Steigenberger Hotel Sonne
Steigenberger Hotel Sonne http://www.steigenberger.com
Resekalender
28/2Puttgarden BorderShopfrån 795:-
2/3SPA-resa till Polen 6 dagarfrån 5 680:-