Skip to main content

London med ABBA Voyage 4 dagar

Foto: Johan Persson

Upplev ABBA:s återkomst till rampljuset och en av världens mest besökta städer under samma resa. Den populära brittiska huvudstaden erbjuder ett enormt utbud av kultur, historia, nöje och shopping – inte konstigt att London beskrivs som ”staden med något för alla”! Resans höjdpunkt ABBA Voyage utspelas på en specialbyggd arena där en av de mest populära grupperna i historien uppträder som digitala avatarer i en konsert som måste ses med egna ögon. Det blir en spektakulär show med banbrytande teknik och otrolig belysning till några av de mest älskade låtarna som någonsin skrivits – Mamma Mia vilken kväll!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/LondonmedABBAVoyage4dgr2024.pdf
Särskilda resevillkor: /upload/pdf/ResevillkorLondonmedABBAVoyage4dgr2024.pdf


Avgångstider:
04:15   Linköping Fjärrbussterminal
04:55   Skärblacka Eskilsvägen 23 
05:15   Norrköping Resecentrum C3-C6  
06:05   Nyköping Brukslagarvägen
 

Flygtider:
SK 531 Stockholm-London 11:15-12:55
SK 532 London-Stockholm 13:55-17:25
 

Bagagevikt:
1 x incheckat bagage max 23kg pp
1 x handbagage max 8kg pp (55x40x23)


Valuta: Brittiskt Pund (£)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - London

  Tidig morgon sätter vi oss till rätta i vår fina buss och reser till Arlanda Flygplats. Härifrån flyger vi sedan till Heathrow Airport i London och blir upphämtade av vår transferbuss som skall ta oss till vårt hotell. Efter incheckning har vi resten av dagen fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2. ABBA Voyage

  Efter frukost är det fritt fram för egna strövtåg i staden. Omfamna storstadspulsen, njut av arkitekturen, svalka strupen med en pint på någon mysig pub mellan butiksbesöken eller varför inte ta en åktur i det ikoniska London Eye för en unik panoramautsikt över stadskärnan? Valet är helt och hållet ditt!

  Framåt kvällen samlas vi vid hotellet, nu är det nämligen dags för resans höjdpunkt – ABBA Voyage. Med buss tar vi oss till den specialbyggda arenan och har nu en enastående show framför oss med fantastiska välkända hits. Detta blir en kväll att minnas!

  Foto: Johan Persson

 • Dag 3. London

  Stärkta av hotellets frukost har vi nu en heldag till att uppleva denna populära huvudstad. London har mycket att erbjuda, bland annat ett enormt utbud av kultur, historia, nöje och shopping! Med tunnelbanan tar du dig smidigt till de stora sevärdheterna Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Big Ben, St Paul's Cathedral och mycket mer. Vår reseledare ger gärna tips på väl värda besök.

 • Dag 4. London - Hemorten

  Tänk vad tiden går fort när man har roligt, vi är redan inne på resans sista dag! Vår transferbuss tar oss från hotellet till Heathrow varifrån vi flyger tillbaka till Sverige. Vi tar återigen plats i bussen och åker den sista biten hem. Thank you for the music ABBA och tack London för denna gång!

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2024

6/10Royal National HotelMer än 88 995:-Boka
16/10Royal National Hotel
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista9 295:-Boka på väntelista

Hotell

Royal National Hotel
Royal National Hotel
Royal National Hotel - 3 - stjärnigt hotell - Centralt beläget - Russell Square tunnelbansstation inom 5 minuters promenad https://www.imperialhotels.co.uk...
Resekalender
28/5Gekås Ullaredfrån 340:-
31/5Puttgarden Bordershopfrån 940:-