Skip to main content

Fredriksdalsteatern 2 dagar

NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och med rätta – krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevnad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat”

Medverkande: Babben Larsson, Siw Erixon, Adde Malmberg m.m.

Sök resa

Övrig information

Nedladdingbart program: /upload/pdf/Fredriksdalsteatern2024.pdf

Avresetider:
06:10   Nyköping Brukslagarvägen
07:00   Norrköping Resecentrum C3-C6
07:20   Skärblacka Eskilsvägen 23
08:00   Linköping Fjärrbussterminal
08:25   Mjölby McDonald´s
08:55   Ödeshög Östgötaporten
09:35   Jönköping M2 (Eurostop)

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Helsingborg

    Vi åker på morgonen söderut med ett stopp utmed vägen för fika/lunch. Vi anländer Helsingborg och checkar in på vårt centralt belägna hotell Elite Hotel Marina Plaza. Nu har vi resten av dagen fri innan vi äter gemensam middag på hotellet 17.00, innan vi åker till Fredriksdalsteatern där föreställningen börjar 19.00.

  • Dag 2. Helsingborg - Hemorten

    Efter frukost kör vi de få kilometrarna till Sofiero Slott. Här finner vi en blomstrande oas, du kan besöka ravinens porlande bäck, konstutställningar och även slottsrestaurangen med sin goda gourmetmat. Vi samlas vid bussen igen vid överenskommen tid för att på börja hemresan. Ett stopp görs på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till mat innan vi når våra hemorter.

Karta

Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-
27/6Atlanterhavsveien och Geirangerfjorden 4 dagarfrån 5 845:-
27/6Bornholm 4 dagarfrån 7 995:-
28/6Puttgarden Bordershopfrån 940:-
29/6Oj då!...en till?! 2 dagarfrån 2 795:-