Skip to main content

Korvfabrikören Vallarna 2 dagar

Tiden går fort och vi blickar framåt mot sommaren 2024 och årets fars på Vallarna! Som i år följs upp av ännu en skrattbuskis. Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där korvfabrikör Julius Augustsson regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik.

 

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/KorvfabrikorenVallarna2024.pdf

Avgångstider:
07:30  Skärblacka Eskilsvägen 23
07:50  Norrköping Resecentrum C3-C6
08:25  Linköping Fjärrbussterminal
08:50  Mjölby McDonald´s
09:20  Ödeshög Östgötaporten
10:00  Jönköping M2 (Eurostop)

Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade och pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors och Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad!

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Varberg

    Vi sätter oss till rätta i vår fina buss och tar sikte ner mot Varberg. På lämpligt ställe stannar vi för en bensträckare med möjlighet för lite lunch. Väl framme i Varberg kör vi direkt till vårt hotell, Varbergs Stadshotell & Asia Spa som ligger med utsikt över havet och Varbergs fästning. Här finns nu tid för att se stan eller bara koppla av. Vi äter en gemensam middag innan vi åker till Vallarna som omges av grönska och många anser att detta är en av Sveriges vackraste friluftsteatrar. Föreställningen börjar kl. 19:00 - 21:30 inkl paus. Vi åker tillbaka till hotellet efter föreställningens slut och alla samlats i bussen.

  • Dag 2. Varberg - Hemorten

    Efter en välsmakande hotellfrukost är det dags att ta plats i bussen. På hemvägen stannar vi till i Ullared för möjlighet till lite shopping och kanske någon fika kl.14:00 är det dags att rulla hemåt. Vi gör ett stopp ungefär halvvägs för en bensträckare och möjlighet att äta innan vi är åter i våra hemorter!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Augusti 2024

3/8Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Garanterad avgång!
83 295:-Boka

Hotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Varberg Stadshotell & Asia Spa - Med en spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg - Ett unikt spa med många upplevelser - Maten från deras kök inspireras av de fyra...
Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-