Skip to main content

Kryssning till Riga 3 dagar

Boka en kryssning till Riga i Lettland – och upplev en av Europas allra vackraste städer. Shoppa, strosa genom gamla stan och njut av alla arkitektoniska mästerverk. En komplett tredagarstur som sätter guldkant på september.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/Rigakryssning2024.pdf

Avgångstider:
11:00 Skärblacka Eskilsvägen 23
11:35 Linköping Fjärrbussterminal
12:10 Norrköping Resecentrum C3-C6
12:55 Nyköping Bergslagarvägen

Valuta: Euro (€)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Stockholm

  Vi reser ifrån våra avreseorter vid lunchtid och åker direkt till Stadsgårdsterminalen där båten lägger ut kl. 15:30. På långkryssning till Riga ingår en klassisk middagsbuffé kl. 17:00. Gå en runda, gå flera och fyll tallriken med läckra för-, varm- och efterrätter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår. På Birka Gotland bjuds det på underhållning av högsta kvalitet med shower eller uppträdanden varje kväll. Ankomst till Riga kl.10:00 morgon därpå.

 • Dag 2. Stockholm - Riga

  Efter frukost ombord är dagen fri, utflykterna i land är arrangerade av Birka Gotland och kan bokas ombord i mån av plats. Ni kan även förhandsboka utflykterna hos oss vid bokning av resan. Annars kanske man bara vill strosa runt i mysiga Riga och varför inte besöka Europas största matmarknad utomhus eller göra ett besök i Katedralen ”Rigas Doms” det finns även flera museer att besöka. Båten avgår igen kl. 17:00. På hemresan blir det temabuffé med inspiration från Baltikum kl. 20:00.

  Alla utflykter/priser finns att läsa om på Birka Gotlands hemsida:
  www.birkagotland.se/destinationer/riga/kryssning-riga/

 • Dag 3. Riga - Stockholm

  Vi ankommer till Stockholm kl. 14:30 efter en härlig långkryssning. Vår buss står och väntar på oss vid terminalen, när alla har samlats vänder vi hemåt. Tack för denna gång! På återseende!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

September 2024

22/9Birka GotlandMer än 83 450:-Boka

Hotell

Birka Gotland
Birka Gotland
Birka Gotland http://www.birkagotland.se
Resekalender
23/4Gekås Ullaredfrån 340:-