Skip to main content

Saturday Night Fever

Succémusikalen från Broadway och West End - kommer äntligen till China Teatern i Stockholm. Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra i denna musikal som förflyttar oss tillbaka till 70-talets New York. Räkna med diskofeber i Stockholm våren 2021!

Sök resa

Program

Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en 2-rätters middag på restaurang Göteborg för att sedan bege oss till China Teatern och se föreställningen.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/SaturdayNightFever2021.pdf

Övrig information

Tony Manero (David Lindgren) är en ung italien-amerikan som lever för lördagskvällarna på det lokala Brooklyn diskot Odyssey. Genom sina häftiga steg och sköna stil blir Tony snabbt kung på dansgolvet men utanför klubben är livet långt ifrån en dans på rosor. Hemma är han i konstant fejd med sin pappa (Samuel Fröler) och i manns (Suzanne Reuter) ögon skall han konkurrera med sin äldre bror (Robert Rydberg) som till hennes oförställda glädje och stolthet blivit prästvigd. Inte heller jobbet som färghandelsbiträde ger honom mer än en möjlighet att överleva till nästa dag. I gänget Faces, där han är den obestridde ledaren, är kvällarna fyllda av meningslösa småbråk. Allting förändras när han får syn på Stephanie Mangano (Kristina Lindgren) på diskot och börjar repetera med henne inför klubbens stora danstävling. Stephanie drömmer om en värld bortom Brooklyn och hennes planer på att flytta över bron, till Manhattan kommer snart förändra Tonys liv för all framtid.

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
27/3 Mer än 81 695:-Boka
Resekalender
21/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-