Skip to main content

Hej och varmt välkommen till vår hemsida!

Här kan du bläddra bland vårt varierande utbud av resor och, förhoppningsvis, hitta en som passar perfekt inför nästa äventyr. I kategorierna här ovan är resorna sorterade för att underlätta ditt letande. Du kan även använda dig av sökrutan och där filtrera enligt önskemål. 

Tycker du det är enklare att prata resor får du gärna slå en signal till kontoret: 011- 590 70 eller skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär här nedan. 


Information med anledning av Coronaviruset:
Som det är i dagsläget så är det 3 olika alternativ för att få åka transit genom Danmark / inträde i Tyskland:
- Du ska vara fullvaccinerad och då måste det ha gått 2 veckor efter att Du tagit andra sprutan. Då ska man uppvisa ett dokument med följande information:
  Namn, personnummer, vad man är vaccinerad emot, vaccinets namn, datum när 1:a och 2:a  dosen är taget
ELLER
- Du ska kunna uppvisa ett negativt covid-test styrkt av ifyllt certifikat (självtest ej godkända) och det får inte vara mer än 48 timmar gammalt före inträdet i Tyskland.
ELLER
- Du ska kunna uppvisa att Du har haft covid men då måste det ha gått 28 dagar från testdatumet och heller inte vara äldre än 12 veckor från testdatumet.


Vi är alla drabbade av situationen som råder på olika sätt men vi måste se framåt och vi på Kanalbuss är övertygade om att vi kommer att kunna resa tryggt och säkert snart igen.
Vi står fast vid vårt motto: Vår passion - att förverkliga resedrömmar! Så håll fast vid Era resedrömmar så ser vi fram emot när vi möts ute på vägarna igen.

Buss och kram och vi på Kanalbuss önskar alla gamla som nya resenärer välkomna att boka.

 

/ Kanalbuss

Sök resa
Resekalender
9/7BorderShop Puttgardenfrån 795:-
9/7Slöjdmässan i Hjofrån 300:-
13/7Ullaredfrån 295:-
22/7Berlin 4 dagarfrån 3 790:-
22/7Stralsund med Rügen 4 dagarfrån 4 290:-
Kontakta oss
Adress:
Kanalbuss AB
Box 86
Eskilsvägen 30
617 21 SKÄRBLACKA