Skip to main content

Burg Shopping 2 dagar

Var en gång piraternas ö. Ingen förbipasserande skonades… Idag är det inte lika farligt att åka hit utan tvärtom ett sant nöje för både den bad- som shoppingsugne. Runtom ön finns ett stort antal fina stränder och mitt på ön ligger den lilla medeltida orten Burg, en inbjudande shoppingstad med mysiga restauranger och barer. Vi bor i Burg på Wissers hotell.

 

Sök resa

Övrig information

Gränshandelsbutik:
http://www.nielsen.discount

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Burg2dgr2022.pdf

Shoppingvikt: 100 kg per person (inkl. resebagage)

Valuta: Euro (€)

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Burg

    Tidig morgon sätter vi oss till rätta på bussen och lämnar våra hemorter. Uppehåll för fika blir det utmed vägen ner mot Helsingborg och Öresund. Efter ett par timmar på danska motorvägar når vi Rödbyhamn och färjan som ska ta oss över till Tysklands tredje största ö. Överfarten tar ca 45 min. Ombord finns butiker och restauranger.
    Väl i land på piraternas ö kör vi direkt till Nielsens för att shoppa loss. När alla ”godsaker” lastats in i bussen åker vi till vårt hotell för incheckning och gemensam middag.

  • Dag 2. Burg - Hemorten

    Efter en stärkande hotellfrukost sätter vi oss på bussen och rullar åter till färjan i Puttgarden. Retur genom Danmark och vi är åter i våra hemorter framåt kvällen.

Karta

Resekalender
2/10Tyska vinvägar 6 dagarfrån 8 695:-
5/10Gekås Ullaredfrån 340:-
6/10Puttgarden Bordershopfrån 940:-
7/10Amalfikusten 8 dagarfrån 17 995:-
12/10Bremen Oktoberfest 4 dagarfrån 4 695:-