Skip to main content

Gotland 4 dagar

Sveriges största och kanske även vackraste ö är ett givet semesterparadis för många, här finns något för alla! Kanske är det den vackra frodiga naturen, de finkorniga sandstränderna eller det rika kulturarvet som gör detta till ett så självklart resmål. Vi bor centralt och bra i medeltidsstaden Visby med endast en kort promenad till stadskärnans mysiga gränder med gott om shopping, restauranger, uteserveringar och caféer. Med vår lokalguide får vi lära oss mer om denna fantastiska sommarö samtidigt som det finns gott om tid till egna aktiviteter och strövtåg. 

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Gotland4dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
05:50  Skärblacka Eskilsvägen 23
06:30  Linköping Fjärrbussterminal
07:05  Norrköping Resecentrum C3-C6
07:55  Nyköping Brukslagarvägen
 

Valuta: Svenska Kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Visby

  Vi reser från våra hemorter och sätter sikte mot Destination Gotlands färjeterminal. Efter ungefär tre timmar till havs kör vi iland i rosornas och ruinernas stad Visby. Vi checkar in på vårt hotell som ligger i direkt anslutning till hamnområdet och med promenadavstånd till gamla stan, nu har vi resten av dagen fri till att spendera som vi själva önskar! Njut av ett dopp i hotellets pool, upplev Visbys fantastiska utbud av både vanliga och ovanliga butiker eller slå dig ner på någon av de trevliga restaurangerna med dess härliga uteserveringar – här finns som sagt något för alla!

 • Dag 2. Gotland

  Efter frukost tar vår lokalguide med oss runt på den norra halvan av Gotland. Ingmar Bergman kom till Fårö med viss skepsis men det blev kärlek vid första ögonkastet! Vi besöker också den berömda lilla ön, ser majestätiska stenformationer på ståtliga raukfält som saknar motstycke i den svenska naturen, stannar vid något av de nästan 200 små fiskelägena med sina pittoreska bodar som finns runtom Gotlands kust – vackrare platser får man leta efter! Det milda öklimatet och en kalkrik berggrund gör att sällsynta blommor trivs och öns egenodlade grönsaker blir extra smakfulla. Det blir en härlig dag med många intryck!

 • Dag 3. Gotland

  En dag full av möjligheter – hyr en cykel, vandra, bada på närmsta strand, häng vid poolen eller fortsätt utforska Visbys hemligheter. För dig som vill se mer av Gotland ges möjligheten att följa med på en tur runt öns södra del under ledning av vår reseledare.

 • Dag 4. Visby - Hemorten

  Vår färja avgår inte förrän senare på eftermiddagen så vi har gott om tid på oss att njuta av allt Visby har att erbjuda en sista gång innan det är dags att samlas för att åka tillbaka till fastlandet. Vi når slutligen våra hemorter och tackar varandra för denna gång.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Augusti 2024

30/8Scandic VisbyMer än 85 840:-Boka

Hotell

Scandic Visby
Scandic Visby
Scandic Visby - 3-stjärnigt hotell - Centralt beläget (endast 5-10 minuters promenad till Visby innerstad) - Relaxavdelning bestående av utomhuspool, bubbelpool och bastu (fritt inträde för hotellets...
Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-