Skip to main content

Kiel i juletid 3 dagar

Gnistrande ljus, stämningsfulla melodier och doften av traditionella delikatesser väntar dig under denna resa till Kiels stämningsfulla julmarknader! På Asmus-Bremer-Platz finner vi marknadsstånd med julens alla läckerheter samt den 12 meter höga ”julpyramiden”, bland hantverksbodarna på Holstenplatz hittar du klappar till stora som små, vid Rathausplatz är mysfaktorn hög när de upplysta julgranarna skimrar och på Bernhard-Minetti-Platz har vi den lilla gemytliga marknaden med ett lugnare tempo. Varmt välkommen till den perfekta julstaden – vilken marknad blir just din favorit må tro?

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Kielijuletid3dgr2024.pdf


Avgångstider:
04:55   Oxelösund Järnvägsstation
05:10   Nyköping Brukslagarvägen
05:40   Skärblacka Eskilsvägen 23
06:00   Norrköping Resecentrum C3-C6
06:35   Linköping Fjärrbussterminal
07:05   Mjölby McDonald´s
07:35   Ödeshög Östgötaporten
08:15   Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Kiel

  Vi lämnar våra hemorter tidig morgon och gör stopp för möjlighet till frukost utmed vägen till Helsingborg. Här tar vi färjan över till grannlandet Danmark och når efter ett par timmar nästa färja i Rödby som skall ta oss över till Puttgarden i Tyskland. Väl i land fortsätter vi vår färd mot den vackra sjöfartsstaden Kiel och vårt väldigt centralt belägna B&B HOTEL Kiel-Holstenbrücke där middagen väntar.

 • Dag 2. Kiel julmarknad

  Efter en stärkande hotellfrukost ger vi oss ut i folkvimlet för att uppleva Kiels fina julmarknader som pågår för fulla muggar runtom i staden! Vårt hotell har det perfekta utgångsläget för att uppleva de centrala julmarknaderna på Asmus-Bremer-Platz, Holstenplatz och Rathausplatz. Alla dessa torg finner vi nämligen inom 2-5 minuters promenadavstånd (max 300 meters avstånd från hotellet).

  Här kan vi förvänta oss enastående hantverk, ljuvliga dofter från matbodarna med lokala delikatesser, vackra juldekorationer och hög mysfaktor – värm dig med en rykande kopp glühwein och känn hur den där härliga julstämningen sakta men säkert infinner sig!

 • Dag 3. Kiel - Hemorten

  Efter frukost packar vi in vårt bagage och våra inhandlade julklappar i bussen för att påbörja hemresan. Vi tar färjan från Puttgarden över till Rödby, fortsätter sedan genom Danmark till Helsingör där färjan hem till Sverige väntar. Med svensk mark åter under hjulen når vi, efter ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och intag av något att äta, slutligen våra hemorter. Tack för denna gång!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2024

29/11B&B HOTEL Kiel-HolstenbrückeMer än 83 420:-Boka

Hotell

B&B HOTEL Kiel-Holstenbrücke
B&B HOTEL Kiel-Holstenbrücke
B&B HOTEL Kiel-Holstenbrücke - Ett av de bäst belägna hotellen i hjärtat av centrala Kiel - Modernt hotell med enkel inredning på rummen - Perfekt utgångsläge vid evenemang i staden såsom julmarknader...