Skip to main content

Midsommar på Stufvenäs Gästgifveri 4 dagar

Midsommar är Sveriges stora sommarfest. Med sina långa ljusa sommarnätter, urgamla seder, blomsterkransar och ”röda gubbar” är detta en magisk tid fylld av sång och dans. Välkommen att uppleva ett traditionellt midsommarfirande med oss på Stufvenäs Gästgifveri med sill, jordgubbstårta, midsommarstång och dans till levande musik!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/MidsommarpaStufvenasGastgifveri4dgr2024.pdf
 

Tillval:
SPA-entré kl. 15:00-19:00 på ankomstdagen
Pris: 260:- /pp
 

Avgångstider:
08:10   Nyköping Brukslagarvägen
09:00   Norrköping Resecentrum C3-C6
09:20   Skärblacka Eskilsvägen 23
10:00   Linköping Fjärrbussterminal


Valuta: Svenska Kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Söderåkra

  Vi tar plats i vår fina buss och sätter sikte mot Kalmarsund, närmre bestämt anrika Stufvenäs Gästgifveri! Här checkar vi in och gör oss hemmastadda inför en härlig weekend i naturskön miljö med trevliga aktiviteter och upplevelser som ligger framför oss.

  Efter incheckning har vi resten av dagen att fylla med vad vi själva önskar. På hotellet finns det en modern kranmärkt SPA-anläggning med uppvärmda pooler och olika typer av bastur. De erbjuder även lyxiga behandlingar för hela kroppen om man så önskar. Passa på att förboka entré till SPA:t och unna dig lite avkoppling! Vänligen observera att det tillkommer en extra kostnad för entré och eventuella behandlingar (behandlingar bokas direkt med hotellet). Gemensam middag serveras under kvällen på hotellet.

 • Dag 2. Midsommarafton

  Idag har vi en fullspäckad dag med härligt midsommarfirande på Gästgifveriet! Vi börjar traditionsenligt med att klä midsommarstången till somriga toner. Vid lunch intar vi en läcker midsommarbuffé med allt som hör högtiden till. Därefter blir det dans runt midsommarstången följt av jordgubbstårta med kaffe. Under kvällen intar vi avslutningsvis en gemensam trerätters middag i hotellets restaurang – Glad Midsommar!

 • Dag 3. Midsommardagen

  Stärkta av hotellets frukost tar vi plats i bussen för utflykt till Öland – solens, smakens och sinnenas ö! Vi besöker Borgholm där vi ges lite tid för egna strövtåg och chans till lunch. Sedan åker vi vidare till Paradisverkstaden i Färjestaden. Här kan du förutom att handla keramik låta dig inspireras, ta en paus och njuta av atmosfären. Vid överenskommen tid återvänder vi till hotellet där middagen väntar.

 • Dag 4. Söderåkra - Hemorten

  Efter frukost påbörjar vi vår hemresa. Vi stannar på lämpligt ställe under vägen för rast innan vi slutligen når våra hemorter. Ett varmt farväl och ett glatt – på återseende!

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Juni 2024

20/6Stufvenäs GästgifveriMer än 87 295:-Boka

Hotell

Stufvenäs Gästgifveri
Stufvenäs Gästgifveri
Stufvenäs Gästgifveri - Anrikt gästgiveri på en historisk plats med anor från 1500-talet. - Naturskön omgivning precis intill havet, endast ett stenkast bort finner du även en badplats med härlig sand...
Resekalender
24/2Moulin Rouge musikalfrån 1 895:-