Skip to main content

Oj då!...en till?! 2 dagar

När du närmar dig gården möts du först av ett högt plank. Innanför det röda planket finner du en trädgård fylld av gamla valnöts- och fruktträd, bärbuskar och blommor. Snäckor kantar gångarna, dekorativa möbler i gjutjärn är utplacerade och vid en liten promenad i trädgården finner man ett lusthus som fond för en av gångarna. Mitt i denna sagolika idyll sitter gästerna om sommaren och njuter av friluftsteater. Välkommen att uppleva en succéföreställning på en av Sveriges mysigaste utomhusarenor!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Krusenstiernska2024.pdf

Avgångstider:
10:00   Skärblacka Eskilsvägen 23
10:20   Nyköping Brukslagarvägen
10:35   Linköping Fjärrbussterminal
11:10   Norrköping Resecentrum C3-C6

Handlingen:
Robert Gustafsson är tillbaka på Krusenstiernska teaterns sommarscen i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett större arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betala ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt fler än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är igång.

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Kalmar

    Bussen startar från våra hemorter och styr söderut mot Kalmar, vi stannar på lämpligt ställe under resan för att sträcka på benen och möjlighet till fika eller dylikt. Väl framme checkar vi in på vårt hotell. Innan vi åker till Krusenstiernska gården där föreställningen börjar kl. 19:00 serveras vi en gemensam middag på hotellet.

    Nu har vi ett komiskt kaos fyllt med skratt framför oss under en, förhoppningsvis, vacker och skön sommarkväll.

  • Dag 2. Kalmar - Hemorten

    Frukost serveras på hotellet. Vi tar plats i bussen för att påbörja vår hemresa. Det blir ett stopp på lämpligt ställe för en bensträckare och möjlighet till mat, innan vi når våra hemorter. Tack för denna gång! På återseende!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Juni 2024

29/6First Hotel Witt
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista2 795:-Boka på väntelista

Hotell

First Hotel Witt
First Hotel Witt
First Hotel Witt **** http://www.firsthotels.se/hotell/sverige/kalmar/first-hotel-witt/ Detta hotell ligger i en 1600-talsbyggnad mittemot Kalmar domkyrka och ca 6 minuter till fots från Stortorget...
Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-