Skip to main content

Påsk i Rostock 3 dagar

Påskharar, målade ägg, färgglada blommor, marknadsstånd med vackra hantverksföremål och mycket mer som hör påsken till fyller gågatan Kröpeliner Strasse mitt i centrum. På det folkkära torget Neuer Markt snurrar karusellerna för fullt och doften av mat och dryck får det att vattnas i munnen. Välkommen till Rostocks festliga påskmarknad!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/PaskiRostock3dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
04:25   Oxelösund Järnvägsstation
04:40   Nyköping Brukslagarvägen
05:10   Skärblacka Eskilsvägen 23
05:30   Norrköping Resecentrum C3-C6
06:05   Linköping Fjärrbussterminal
06:35   Mjölby McDonald´s
07:05   Ödeshög Östgötaporten
07:45   Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Rostock

  Vi lämnar våra hemorter tidig morgon och tar sikte ner mot Helsingborg. På lämpligt ställe stannar vi för bensträckare och möjlighet till frukost. Vi tar färjan över sundet och efter ett par timmar på danska motorvägar når vi hamnstaden Gedser där nästa färja väntar på att ta oss till resans mål – Rostock. Överfarten tar ungefär 2 timmar, ombord finns det både butiker och restauranger. Väl framme i Rostock rullar vi iland och kör direkt till vårt centrala hotell Vienna House by Wyndham Sonne, beläget mitt på Rådhustorget bara några kliv från gågatan och marknadsstånden!

 • Dag 2. Rostock

  Efter frukost är det bara att slänga sig ut i folkvimlet och ta del av allt påskmarknaden har att erbjuda. Dagen är helt fri för egna aktiviteter. Passa på att fynda vackert påskpynt, smaka på tyskt godis eller bara njut av den trivsamma stämningen som råder.

  För dig som vill höra mer om denna spännande gamla Hansastad och dess sevärdheter erbjuds möjlighet att följa med vår reseledare på promenad genom gamla stan. Glad Påsk!

 • Dag 3. Rostock - Hemorten

  Vi intar en sista hotellfrukost innan det är dags att ta plats i bussen igen för att åka tillbaka ut till hamnen. Vi återvänder samma väg vi kom och beräknar vara åter sen kväll i våra respektive hemorter. Glad påsk och tack för denna gång!

Karta

Resekalender
25/7Stralsund med Rügen och stadsfest 4 dagarfrån 5 695:-
26/7Puttgarden Bordershopfrån 940:-
27/7Lofoten 8 dagarfrån 13 940:-
27/7Tattoo i Eksjöfrån 960:-
2/8Puttgarden Bordershopfrån 940:-