Skip to main content

Påsk i Rostock 3 dagar

Upplev påsken tillsammans med oss i Rostock! På den stora gågatan i stadens centrum pågår den populära och trevliga påskmarknaden. Marknaden består av flera marknadsstånd med utställare som säljer lokala hantverk, mat och dryck, påskägg, påskharar, godis och mycket mer som hör påsken till.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Rostock

Vi åker från våra hemorter via Jönköping där vi tar en kortare rast någonstans i Småland. Färden fortsätter sedan ner mot Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Vi färdas genom Danmark tills vi når Gedser, här tar vi en ny färja över till Rostock i nordligaste Tyskland. Väl framme checkar vi in på vårt hotell för att sedan ha resten av kvällen på egen hand. 

Dag 2. Rostock

Frukost serveras på hotellet. Efter detta ger vi oss ut på egna äventyr i den vackra hansastaden Rostock. Påskmarknaden pågår i full fart på gågatan i centrum. Här finns det gott om hantverk, påskprylar, sötsaker samt mat- och dryckesstånd.

Dag 3. Rostock - Hemorten

Efter frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen för att påbörja hemresan. Ombord på färjan som tar oss från Rostock till Gedser kan man passa på att ta en fika, äta lite eller bara gå och se sig omkring i butikerna. Väl i land fortsätter vi resan genom Danmark till Helsingör och tar nästa färja över till Helsingborg. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till något att äta innan vi slutligen når våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/RostockPaskmarknad2020.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
10/4Radisson Blu Hotel RostockMer än 82 980:-Boka

Hotell

Radisson Blu Hotel Rostock
Radisson Blu Hotel Rostock http://www.radissonblu.com
Resekalender
28/2Puttgarden BorderShopfrån 795:-