Skip to main content

Rhapsody In Rock 2 dagar

Robert Wells och Rhapsody In Rock har satt sin tydliga markering i Dalhallas historia och har sedan 1998 rekordet i antal framträdanden och utsålda konserter. Det är tio år sedan Robert Wells och Rhapsody In Rock stod på Dalhallas scen men nu är de tillbaka! Med 50 talet medverkande och hemliga sånggäster kommer vi tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta Rhapsody In Rock känsla.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Tällberg

Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 20:00.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

Dag 2. Tällberg - Hemorten

Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen och påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe för rast.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program:/upload/pdf/DalhallaRhapsodyInRock2020.pdf

 

Övrig info ang. Dalhalla:
Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en ”arenabuss” på plats för transport. Pris: 30:-/per tur. Då föreställningen är utomhus rekommendera varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
14/8First Hotel TällbergFullt3 295:-Fullt

Hotell

First Hotel Tällberg
First Hotel Tällberg http://www.firsthotels.se/tallberg
Resekalender
17/6Tipspromenad i Sörsjön (Katrineholm)från 100:-