Skip to main content

Wapnö julmässa 2 dagar

Välkommen till Sveriges gemytligaste julmässa! Vi möts av hantverkare av alla dess slag och matbodarna är fyllda med delikatesser från gårdsbutiker och småskaliga producenter – allt av hög kvalitet. Hela gården andas julstämning med tända marschaller, julgranar, levande eldar, upplysta fönster, julsånger och inte minst julens alla dofter!
 

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Wapnojulmassa2dgr2024.pdf


Avgångstider:
08:10 Skärblacka Eskilsvägen 23 
08:30 Norrköping Resecentrum C3-C6
09:05 Linköping Fjärrbussterminal 
09:35 Mjölby McDonald’s 


Valuta: Svenska Kronor (SEK)


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Tips! Glöm inte ta med kylförvaring på resan om du planerar handla charkvaror eller liknande från mässan.

 • Dag 1. Hemorten - Halmstad

  Fyllda av förväntan intar vi våra platser i bussen och reser söderut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe utmed vägen för bensträckare och möjlighet till något att äta innan vi fortsätter ner mot Halmstad och vårt hotell Scandic Hallandia. Vi checkar in och lämnar av vårt bagage innan vi styr den korta biten mot resans mål
  – gemytliga Wapnö julmässa!

  Det julpyntade korsvirkesmagasinet är fylld med prydnadsföremål som vittnar om ett unikt hantverkskunnande från både nya och gamla utställare. Även andra våningen på mejeriet är fyllt av genuint hantverk, vackra kläder, smycken och mycket mer. I växthuset framför gårdsbutiken och ute på mässområdet hittar du en mängd spännande delikatesser att smaka på, du har dessutom producenten framför dig så du kan ställa frågor om varan och dess ursprung – passa på att handla med några läckerheter hem till julbordet!

  Efter en dag fylld med hantverk, julmusik och framför allt julstämning intar vi våra platser i bussen för att åka ”hem” till vårt hotell. Nöjda och belåtna somnar vi gott i skönt bäddade sängar.

 • Dag 2. Halmstad - Hemorten

  Stärkta av hotellets härliga frukostbuffé packar vi in våra julklappsfynd och oss själva i bussen för hemfärd. Vi intar ett stopp på lämpligt ställe för möjlighet till något att äta innan vi slutligen når våra hemorter. Vi tackar för denna gång samt önskar varandra en riktigt God Jul!

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2024

23/11Scandic HallandiaMer än 81 895:-Boka

Hotell

Scandic Hallandia
Scandic Hallandia
Scandic Hallandia - Centralt beläget - Relaxavdelning bestående av bastu, jacuzzi och en fantastisk utsikt över staden (fritt inträde för hotellgäster) https://www.scandichotels.se/hallandia...