Skip to main content

Köpenhamn i juletid 2 dagar

Finn den sanna julkänslan tillsammans med oss i Köpenhamn! Vi strosar runt bland vackert dekorerade bodar av granris och gnistrande julbelysning, sörplar i oss en kopp varm glögg till toner av stämningsfull julmusik, fyndar unika hantverk och insuper den magiska atmosfären som råder här under juletid. Staden förgylls med flertalet trevliga marknader som är väl värda ett besök!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Kopenhamnijuletid2dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
06:25   Oxelösund Järnvägsstation
06:40   Nyköping Brukslagarvägen
07:30   Norrköping Resecentrum C3-C6
07:50   Skärblacka Eskilsvägen 23
08:30   Linköping Fjärrbussterminal
09:00   Mjölby McDonald´s
09:30   Ödeshög Östgötaporten
10:10   Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Danska Kronor (DKK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Köpenhamn

  Vi startar resan i våra hemorter och styr söderut med sikte mot Malmö. Utmed vägen blir det uppehåll på lämpligt ställe för rast och möjlighet till något att äta. Väl framme tar vi Öresundsbron över till vårt grannland Danmark och når slutligen vårt centralt belägna hotell i Köpenhamn. Vi checkar in och har sedan resten av dagen fri till att fylla med vad vi själva önskar.

  Upplev magin i Tivoli – en given Köpenhamnstradition och ett måste för julfantaster! Här lyser julgranarna i vackra färger, marknadsstånden vimlar av julgodis och skratten ekar mellan karusellerna.

  Det gemytliga torget Højbro Plads ligger mitt på Strøget och bjuder in till en klassisk dansk julmarknad med glögg, julkakor, hantverksbodar och massor av julpynt.

  På Kongens Nytorv finner vi allt från hantverk, pyssel och smycken till väldoftande matstånd och annat som hör julen till. Mysfaktorn är hög här när H.C. Andersens julmarknad förgyller torget med trevlig sagostämning.

 • Dag 2. Köpenhamn - Hemorten

  Frukost på hotellet. Idag har vi lite sovmorgon innan det är dags att checka ut från hotellet och samlas vid bussen för återresa hemåt. Vi åker tillbaka samma väg vi kom och når, efter ett stopp på lämpligt ställe för rast och möjlighet till något att äta, avslutningsvis våra hemorter. Tack för denna gång!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2024

23/11Comfort Hotel VesterbroMer än 82 495:-Boka

Hotell

Comfort Hotel Vesterbro
Comfort Hotel Vesterbro
Comfort Hotel Vesterbro - 3-stjärnigt hotell - Centralt beläget på Vesterbrogade i Köpenhamns hippaste stadsdel med nära till restauranger, barer, uteserveringsfyllda torg och goda shoppingsmöjlighete...
Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-