Skip to main content

Bremen Oktoberfest 4 dagar

”Ischa Freimaakt” – es ist ja Freimarkt! Tysklands äldsta marknad och folkfest Bremer Freimarkt har firats i snart ett millenium. Här finns nöjesfält, marknadsstånd med god mat och dryck, salta kringlor, brända mandlar och vackert dekorerade pepparkakor bland tonerna av härlig musik och klirret från skummande ölglas. Välkomna med till Tysklands tredje största folkfest!

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Bremenoktoberfest4dgr2022.pdf
 

Tillval:
Middag ankomstkvällen 225:- /pp


Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Bremen

  Glada och förväntansfulla sätter vi oss tidig morgon till rätta ombord på vår buss. Efter ett stopp i Småland för möjlighet till frukost fortsätter vi via färjorna över Öresund och Femer Belt till Tyskland. Ljuset och siluetterna av Lübeck och Hamburg skymtar utanför bussfönstret innan vi når den stolta Hansastaden Bremen och vårt fina hotell Atlantic Hotel Galopprennbahn. Gemensam middag serveras på hotellet för dem som förbokat detta tillval.

 • Dag 2. Bremen

  Först frukost sen åker vi in till centrum och hälsar på ”De fyra stadsmusikanterna” och ”Bremer Roland” vid det vackra Rådhuset på Marktplatz i gamla stan. Under ledning av vår reseledare bekantar vi oss med denna självmedvetna och historiska Hansastad. Efter avslutad promenad är det fritt fram att ta del av festligheterna! Vi samlas i bussen vid överenskommen tid för att åka tillbaka till hotellet.

  Senare på kvällen kommer vi att erbjuda transport till och från festivalområdet för dem som önskar. Det finns även allmänna kommunikationer att tillgå.

 • Dag 3. Bremerhaven

  Tillsammans med Bremerhaven utgör Bremen Tysklands minsta delstat. Vid Wesers mynning ligger stadens stora hamn ut mot Nordsjön och världshaven. För dem som önskar finns idag möjlighet att följa med på en tur ut till staden och hamnen Bremerhaven under förmiddagen.

  Även denna kväll erbjuder vi transport till och från festivalområdet.

 • Dag 4. Bremen - Hemorten

  Så var det dags att packa in bagaget och rulla tillbaka samma väg som vi kom från. Åter i våra respektive hemorter framåt sen kväll.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2022

20/10Atlantic Hotel an der GalopprennbahnMer än 83 780:-Boka

Hotell

Atlantic Hotel an der Galopprennbahn
Atlantic Hotel an der Galopprennbahn
Atlantic Hotel an der Galopprennbahn http://www.atlantic-hotels.de
Resekalender
29/9Gekås Ullaredfrån 295:-