Skip to main content

Berlin 4 dagar

Följ med oss till storstaden Berlin och upplev en stad i ständig förändring! Oavsett om det är shopping, konst, historia eller mat och dryck som intresserar har denna spännande huvudstad ett stort urval att erbjuda.

 

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Berlin

Vi åker från våra hemorter via Jönköping där vi tar en kortare rast någonstans i Småland. Färden fortsätter ner mot Helsingborg där vi tar färja över till Helsingör. Vi färdas genom Danmark och når Gedser där vi tar en ny färja över till Rostock. Resan går vidare mot slutmålet Berlin och väl framme checkar vi in på vårt hotell som är centralt beläget mitt på Alexanderplatz.

Dag 2-3. Berlin

Frukost serveras på hotellet och därefter har vi dessa dagar till att på egen hand utforska staden.

Dag 4. Berlin - Hemorten

Efter frukost är det dags att ta farväl av Berlin för denna gång. Vi styr mot Rostock där vi ska ta färja över till Gedser. Väl i land fortsätter vi bussresan mot Helsingör för att där ta färjan över till Helsingborg. Vi styr norrut och beräknar vara framme sen kväll i våra hemorter efter en paus halvvägs, någonstans i Småland.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Berlin2020.pdf

OBS!
Avgången 6/8 låg tidigare som Berlin 4 dgr med ölfestivalen "Berlin Beer Festival" men då arrangören i Berlin valt att ställa in detta arrangemang 2020 så ligger nu denna avgång som Berlin 4 dgr utan detta arrangemang.

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
6/8Park Inn by Radisson Berlin AlexanderplatzMer än 83 490:-Boka

Hotell

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz http://www.parkinn.de
Resekalender
16/4Gekås Ullaredfrån 280:-